Perustiedot

KUOLLUT 18.08.2014


Kaksi ensimmäistä Hippos/Pirje Paananen, viimeinen Frida

Nimi: Painswcik Stardust Syntynyt: 15.1.2010 (13v.)
Rotu & skp: Ratsuponi (78.13%), ori Säkä: 141cm
Rekisterinumero: VH11-029-0136 Väri: Punarautias
Kasvattaja: Painswick Omistaja: Fame, Frida VRL-05826
Painotus: Kouluratsastus Koulutustaso: KoHeA, Re100cm

Palkittu maaliskuun RPL-tilaisuudessa RPL-III palkinnolla pistein (3+3,5) + 6,5 + 15 + 8 + 0 + 7 = 43p
Palkittu syyskuun KRJ tilaisuudessa KRJ-III palkinnolla pistein 26(8+9+9)-42-2-5,5-6,5=82p.
Palkittu syyskuun YLA tilaisuudessa YLA2 palkinnolla pistein 36+33+20+35=124p.

Ikääntyminen

Täytti 3v. 01.05.2010

15.01.2010 --> 0 vuotta
01.06.2010 --> 4 vuotta
01.10.2010 --> 5 vuotta
01.02.2011 --> 6 vuotta
01.06.2011 --> 7 vuotta
01.10.2011 --> 8 vuotta
01.02.2012 --> 9 vuotta
01.06.2012 --> 10 vuotta
01.10.2012 --> 11 vuotta
01.02.2013 --> 12 vuotta
01.06.2013 --> 13 vuotta
01.10.2013 --> 14 vuotta

Luonne

Painswick Stardust, tuttujen kesken Star on innokas yleisratsu jolta löytyy pieni pilke silmäkulmasta. Star on vieraiden silmissä erittäin söpö kaviokas, mutta totuudessa ori saattaa olla vaativasti hallittava, erityisesti taluttaessa. Aloittelijoille ori ei sovi, kuuman luonteensa takia. Kokeneillekkin joskus erittäin vaativa.

Hoitaessa ei malta pysyä lainkaan paikoillaan, joten sitominen on hyvä valinta, jos tahtoo touhuta rauhassa. Harjata antaa hyvin joka puolelta, paitsi mahasta, se on arka paikka orille, joten voi luimia ja nostella takajalkojaan jos mahasta harjaa liian kovin. Kavioita ei aina tahtoisi nostaa, mutta pienen komennuksen jälkeen tyytyy nostamaan. varustamisesta ori ei erityisesti pidä. Varsinkin satulointi on Starista inhottavaa. Ori pullistelee ja luimii minkä ehtii, saattaa myös koittaa näykkiä. Kuolaimia ei tahdo ottaa suuhun, mutta parin kolmen yrityksen jälkeen suostuu kuitenkin ottamaan.

Ratsastaessa Starilla on vauhti päällä. Kun ratsastaja nousee selkään, ori astelee levottomasti paikoillaan. Jo alkukäyntien aikaan kulkee hyvin reippaasti. Esteillä ori on entistäkin reippaampi, mutta kyllä Starilla hyppytaitoja on, joten ei kai se ole ihme, kun herra tahtoo rientää esittelemään niitä muillekin. Korkeat pystyesteet ovat varsinkin Starin mieleen, mutta kyllä orille pienet jumppaesteetkin kelpaavat. Kouluratsastuksessa Stari ei aina jaksaisi keskittyä, joten sitä saa komentaa aika paljon, jotta se tottelisi. Maastoillessa ori voi esittää säikkyä, mutta ei se oikeasti hirmu säikky ole. Starista pitkät pellot ovat luoto laukkaamiselle ja ori saattaa nostaa laukan aivan itsestään, joten ole varuillasi!

Sukutaului. Tim Tornado
rp (62.5%), 136cm, koHeA, re110cm
ii. Sung Man
wpb, 152cm
iii. Al-Kazeel ox
ox, 156cm
iie. Marinny
wB, 131cm
ie. Cinitas
rp (75%), 138cm
iei. KL Monster
conn, 139cm
iee. C' Lucia
wpb, 141cm
e. Pretty Tied Up
rp (93.75%), 144cm, re110cm
ei. Knock On BE
conn, 145cm
eii. Kick Up BE
conn, 148cm
eie. Brigantia Goldmine
conn, 139cm
ee. Dust N' Bones
rp (87.5%), 140cm
eei. Thunderball GER
nf, 137cm
eee. Feilspäne Tochter
rp (75%), 141cm

Tim Tornado on hieno 136cm ratsuponiori. Estetaidot Star on perinyt isältään, mutta muuten Star ei hirveästi muistuta isäänsä, ainakin jos Starin luonnetta vertaa Timin luonteeseen. Ratsastaessa sukuvikoja on kyllä huomattavissa. Varsinkin vauhdikkuus, jota löytyy molemmilta yllin kyllin.
Sung Man oli 152 cm korkea kimo Welsh Part Bred ori. Se oli luonteeltaan hieman omalaatuinen ja kovin itsepäinen. Sung Man oli ratsastaessa todella reipas, mutta todella tottelevainen. Esteillä se hyppäsi yli melkeinpä mistä vain. Koulukiemuroitakin se meni todella mielellään. Niimpä sillä kisattiin sekä koulua, että esteitä, varsinkin kun se pärjäsi molemmissa niin hyvin.
Cinitas oli 138 cm korkea ruunikko Ratsuponi tamma. Se oli luonteeltaan kovin arka ja säikky. Ratsastaessa Cinitas säikkyili lähes kaikkea ja kaikkia. Koulua mennessä se kuitenkin rauhoittui vähän, kun sai keskittää kaiken tarmonsa ratsastajan kuunteluun. Esteillä se hermoili vähän turhan paljon, joka sai sen pudottamaan puomeja tai kieltäytymään vähän turhan usein. Siksi muutamien estekisojen jälkeen sillä päädyttiin kisaamaan pelkkää koulua, josta se saikin useita voittoja.

Pretty Tied Up on Starin upea 144cm emä. Tammalta löytyy taitoja esteratsastukseen, joten eiiköhän Dollylläkin ole jotain asiaa Starin hyppytaitoihin. Starin tuhma luonne ei kyllä tule emästäkään, joten se onkin varsinainen mysteeri. Myöskin sijoituksia tammalta löytyy, esteratsastuksessa tietysti.
Knock On BE oli 145 cm ruunikko Connemaraa ori. Se oli luonteeltaan reipas ja pirteä. Ratsastaessa Knock ei ollut kaikkein helpoin ratsu, mutta kokeneen ratsastajan alla se kulki todella hyvin. Esteillä sillä riitti vauhtia, mutta myöskin taitoa. Koulua mennessä se oli tottelevainen, kunhan ratsastajan keskittyminen hetkeksikään herpaantunut, silloin se alkoi temppuilla ja riehua. Koulua Knockilla ei kisattu kovin paljoa, mutta esteillä se voitti monet kisat.
Dust N' Bones oli 140 cm rautias ratsuponi tamma. Se oli luonteeltaan kiltti ja hieman laiskahko. Ratsastaessa vauhti ei päätä huimannut, mutta Dust oli todella tottelevainen. Esteillä se meni aika laiskasti, mutta kääntyi vaikka lantin päällä. Koulua se meni tottelevaisesti ja sen liikkeet olivat kovin näyttäviä, vaikka vauhtia ei löytynytkään niin paljon kuin muilla. Sillä kisattiin sekä koulua, että esteitä ja monet ruusukkeet se toikin kotiin.
Copy: Emma

Jälkeläisets. 19.04.2010 t. Fame´s Delilah (e. Davonna NY)
s. 12.05.2011 o. Breezy Superstar (e. Bye Siwana)
s. 29.06.2011 t. Rotvallin Gloria (e. Natacha PQ)
s. 14.03.2013 t. Fame's Skyfall (e. Déja Vu Dainty )
s. 17.02.2013 o. Fame's Aladin (e. Chennye's Maysa)
s. 12.02.2013 o. Fame's Starburst (e. Chennye's Maysa)

Päiväkirja & valmennuksetKouluvalmennus, valmentajana Hilma
Olit jo Starin kanssa maneesilla lämmittelemässä, kun tulin paikalle. Katselin hetken teidän yhteistyötä, ennen kuin aloittaisin valmennuksen. Star näytti hieman hätäiseltä ja yritti päästä koko ajan lujempaa, kuin mitä oli lupa. Sait kuitenkin sen pidettyä hallinnassa. No, aloitetaanpa sitten kunnon työt. Eli aloitetaan käynnissä pohkeenväistöllä, sekä temponmuutoksilla. Pitkällä sivulla joka toinen kerta pätkä keskikäyntiä ja joka toisella kertaa koottua käyntiä. Päädystä käännytään pituushalkaisijalle ja suunnilleen puolesta välistä väistöt uralle. Lisättykäynti oli irtonaista ja muutenkin todella hyvää. Pohkeenväistö oli kuitenkin liian kiireistä, eikä Star astunut kunnolla takajaloistaan ristiin. Koottuun käyntiin sait kuitenkin hienosti Starin hidastamaan ja sitten toiset väistötkin sujuivat hyvin. Kun väistöt oli tehty loppuun, oli suunnanvaihdon vuoro ja toiseen suuntaan samalailla. Toiseen suuntaan onnistui jo paljon paremmin ja Star alkoi kuunnella kunnolla pidätteitä.
Seuraavaksi tulet ravissa pohkeenväistön, lävistäjä lisättyä ravia, ja toiseen suuntaan väistöt ja taas lävistäjä kootussa ravissa. Nyt kun Star kuunteli pidätteitäsi kunnolla, kaikki sujui todella hienosti. Väistöt olivat hyvin ristiin astuttuja, eikä liian kiireisiä, lisäys oli lennokasta ja kokoaminenkin sujui hienosti. Seuraavaksi hieman laukkatyöskentelyä. Laukassa ympyrä, jonka jälkeen lävistäjä. Lävistäjän lopussa siirtyminen raviin ja taas ympyrä. Ympyrän aikana nostetaan laukka ja sitten taas lävistäjä. Laukka oli sujuvaa, mutta Starin pitäisi tulla paremmin kiinni sen jälkeen. Ravi pätkät olivat todella kiireisiä. Tehtävää mentiin niin kauan, kunnes Star alkoi vapaaehtoisesti ravata laukan jälkeen hitaammin. Pari onnistunutta kertaa ja sitten olikin aika lopetella. Vähän aikaa ravia, ja sitten käynti. Käynnin aikana annoin palautetta. ”Sinun pitää jo alkuverryttelyssä olla tarkkana, ettei Star saa päättää vauhtia. Sen pitää totella sinua. Sen kanssa kannattaa tehdä paljon pysähdyksiä, peruutuksia ja temmonmuutoksia. Jos se ei tottele ja hidasta vauhtia, voi pysäyttää kokonaan ja peruuttaa sinne, missä olisi pitänyt hidastaa vauhtia. Näin Star oppii kunnioittamaan pidätteitä ja sitten teillä sujuu todella hyvin.”

Estevalmennus, valmentajana Hellu
Tulin pitämään Fridalle ja Starille valmennuksen. Tänään hyppäsimme oikein kunnolla. Aiheena oli pituusesteet, jotta Star saisi näyttä kyntensä. Rakensin kentälle okserin ja trippelin. Star ja Frida aloittivat ravaamalla. Ravissa he tekivät jokaisen esteen ympärille voltin niin, että saatiin Star vähän taipumaan. Sitten annettin laukan rullata. Eli Frida laukkasi Starilla kevyessä istunnassa, niin, että Star laukkasi oikein reippaasti. Sitten Frida istui lähemmäs satulaan ja rupesi lyhentämään laukkaa. Laukan pitäisi kuitenkin säilyä vielä eteenpäin viemänä. No sitten aloitettiin. Okserilla otimme vähän alkuhyppyjä. 60cm korkea okseri, ei ollut Starille mitään. Nostin puomin 90cm, joten tästä oli Starille jo pieni haaste. Star kuitenkin hyppäsi nätisti ja huomasi, että pari oli hionut hyppy taitojaan jo vähän aikaa. Siirryimme trippeliin, että saisimme jotain haastetta hyppäämiseen. Trippelin takapuomi oli 95cm. Pituutta oli jo kertynyt reilu metri. Tämänkin Star ylitti aivan loistavasti. Trippelillä huomasin, että Fridan hyppyasento oli muuttunut. Frida oli jännittynyt. Kysyin miksi hän jännitti. Frida ei ollut itse edes huomannut, että jännittäisi. No yritimme uudestaan. Tällä kertaan Frida hyppäsi hyvin. Tähän olisi hyvä lopettaa. Loppuravit vielä, ja siteen kävely.

Kouluvalmennus, valmentajana eva
Alkutunnin vapaiden käyntien aikana Star oli melko malttamaton ja selässä saitkin rauhoitella oria melko paljon. Aloitimme varsinaiset tehtävät alkuun käynnissä. Kehotin ratsastajaa hakemaan hieman rauhallisemman tahdin ja pidentämään käynnin askelia. Star tuntui hieman kiirehtivän, eikä oikein kunnolla astunut alleen. Ratsastaja kuitenkin oli selässä päättäväisenä ja ratsukko rupesikin näyttävää pikkuhiljaa jo paremmalta. Siirryimme raviin. Jälleen kehotin ratsastajaa hakemaan rauhallisen mutta samalla eteenpäinpyrkivän tahdin, ei kiirehtimistä. Ravissa ensimmäiseksi tehtäväksi annoin ratsukolle muutamia pohkeenväistöjä ympyrällä. Tehtävä onnistui ihan kivasti, mutta toivoin näkeväni hieman rennomman hevosen. Ratsukko saikin tehdä samaista hommaa siis tovin verran ja pyrkimään siihen, että kummatkin pysyy koko tehtävänä ajan rentoina. Tehtävä onnistui kivasti ja siirryimme seuraavaan. Ohjeistin ratsastajaa tekemään laukka-käynti siirtymisiä samaisella ympyrällä. Kehotin ratsastajaa keskittymään erityisesti siirtymisten pehmeyteen ja sulavuuteen. Tehtävä onnistui ratsukolta ihan mukavasti, ei mitään suurempia ongelmia. Pian kehotin ratsastajaa jatkamaan laukassa koko uraa pitkin. Laukkatehtävänä oli parit lisäykset pitkille sivuille. Ne onnistuivat ratsukolta oikein hyvin. Lopputunnin ravityöskentelynä oli vielä muutamia sulkutaivutuksia pitkällä sivulla. Star malttoi nyt kulkea kiirehtimättä, kuitenkin eteenpäinpyrkien mukavassa tahdissa. Ratsukko pääsi piakkoin jatkamaan vapaisiin käynteihin.

Kouluvalmennus, valmentajana Sonju
Saavuin maneesin ja huomasinkin teidän jo lämmittelevän. Katselin menoanne - Star oli ylipirteä ja saitkin pidättellä sitä kokoajan, ettei meno yltyisi ihan mahdottomasti. Katselin työskentelyänne hetken, jossa otin huomioon, että Star pyyhelsi eteenpäin välittämättä pidätyksistäsi. Aloittelimme valmennuksen tutulla takaosakäännöksellä, joka luultavammin saisi Starin keskittymään paremmin. Asetit Starin oikein hyvin ja ori tekikin työtä käskettyä, käännöksenne oli oikein hyvä, vaikka Star hieman kiirehtikin. Pyysin teitä nostamaan harjoitusravin suoraan pysähdyksestä, ravaavan pitkälle sivulle ja ottamaan takaosakäännöksen uudestaan. Star nosti hienosti ravin ja pysähtyikin suoraan pyynnöstäsi, takaosakäännös meni oikein hienosti. Nyt herra oli paremmin kuulolla ja voisimme siirtyä jo hieman vauhdikkaampiin tehtäviin. Pyysin teitä nostamaan myötälaukan ja ratsastamaan serpentiinillä, jotta siinä tulisi myös pari askelta vastalaukkaa. Kun tämä tehtävä onnistui, vaihdoimme siten, että laukkasitte kahdeksikkoa, vaihtamatta laukkaa pitkällä halkaisijalla. Näin laukattaisiin hieman pidempi matka vastalaukkaa, joka onnistuikin teiltä hyvin! Star ei rikkonut raviin tai kaatunut sisäänpäin käännöksissä. Sitten pyysin teitä nostamaan vastalaukan uralla. Apusi olivat selvät ja Star nosti toivottavasti tietoisesti vastalaukan ja onnistui siinä hyvin. Kerran Star meinasi kellahtaa liikaa sisäänpäin mutkassa, mutta muuten se meni oikein hienosti. Sitten kokeilimme vastalaukkaa pääty-ympyrällä, jossa ulko-ohjan pitäisi asettaa hevosta hieman ulospäin, mutta kuitenkin sisäohjalla saada pidettyä ympyrän muoto tasaisena. Onnistuitte tehtävässänne oikein hyvin, mahtavaa! Star hallitsee selvästi vastalaukan, vaikkakin voisitte treenaa sen hiomista vielä käännöksissä, ettei riko raville tai kellahda sisäänpäin.

Kouluvalmennus, valmentajana sizi
Heti alkuverryttelystä asti sait olla todella napakkana Starin kanssa, kun se yritti koko ajan luistaa töistä milloin mitenkin. Onneksi olit koko ajan hereillä eikä ori päässyt lusmuilemaan. Aloititte tunnin kiemuroilla sekä pohkeenväistöillä. Star oli oikein laiskalla tuulella ja pitkä koulupiiska sai käyttöä, kun ori ei oikein viitsinyt väistää pohjettasi. Onneksi pari näpäytystä herätti Starin ajatukset ja väistöt onnistuivatkin ihan hyvin. Voltitkin sujuivat, vaikka tempo meinasi hiljentyä aina kun käännyttiin. Laukassa menit ensin paljon kevyessä istunnassa ja herättelit Staria samalla. Star innostuikin laukkaamaan todella reippaasti ja hetken päästä istuit alas ja hiukan hiljensit tahtia. Starin askel lyhenikin hyvin, ja tempokin pysyi tasaisena. Seuraavaksi aloitte mennä avotaivutusta uralla. Laukkaherätyksen jälkeen Star oli paljon innokkaampi ja saitkin nyt puolestaan tehdä muutamia pidätyksiä. Ensimmäisillä kerroilla avosta meinasi tulla pohkeenväistöä, kun et pitänyt ulkopohjettasi kunnolla hevosen kyljessä kiinni. Kun pohje pysyi paikallaan, alkoi avokin sujua. Menitte avotaivutusta myös ravissa ja kumpaankin suuntaan. Star kulki hienosti ja siirryimmekin pian seuraavaan tehtävään joka oli laukanvaihto käynnin kautta. Menitte sitä heti alusta alkaen uralla. Tämä sujui Starilta kuin vanhalta tekijältä heti alusta alkaen. Käyntisiirtyminen oli sujuva ja laukka vaihtui heti. Nostot olivat ponnekkaita ja laukka myös jatkui hyvin. Laukanvaihto tehtävän jälkeen lopettelimme.

Kouluvalmennus, valmentajana Laura M.
Olit jo maneesissa verryttelemässä Staria kun saavuin paikalle. Pahoittelin myöhästymistäni ja kehotin jatkamaan Starin verryttelyä vielä hetkisen omaan tahtiin. Poni liikkui energisesti ja se näytti halukkaalta työskentelemään. Verryttelyjenne ohessa laitoin maneesiin muutamia maapuomeja joista olisi apua kun treenailtaisiin kunnolla askeleen pidennystä sekä lyhennystä. Kun Star alkoi olla lämmennyt kehotin tulemaan ravipuomeja muutaman kerran. Väli oli vielä suhteellisen normaali ettei ponin tarvinnut kovin askeleitaan venyttää. Muutamien kertojen jälkeen aina pidensin väliä kunnes Star askelsi pitkällä askeleella viiden puomin ylitse. Annoin luvan hengähtää hetkisen käynnissä ja samaan aikaan kasasin toiselle sivulle maneesiin laukkapuomit hieman tavallista pidemmällä välillä. Käskin aloittamaan tehtävän ravissa ja hakemaan ennen laukkapuomeja hyvän laukan pääty-ympyrällä. Star meinasi innostua laukassa joten sait hieman pidätellä sitä. Ensimmäiset laukkapuomit meni hieman mönkään mutta toisella kerralla osasit hieman ennakoida ponin tempauksia ja se sujui jo paljon paremmin. Kaikin puolin valmennus meni oikein hyvin, moitittavaa ei ollut!

Kouluvalmennus, valmentajana Mari H.
Valmennus sujui heti alkukäynneistä asti vauhdikkaasti. Star meinasi välillä hiukan lähtea käsistä, mutta ratsastaja reagoi nopeasti ja sai orin takaisin kuriin. Ponin kanssa harjoiteltiin lisättyjä askellajeja. Energiaa ei puuttunut, mutta ongelmana oli se, että Star lähti kipittämään eteenpäin, eikä oikein pidentänyt askeltaan. Otinkin puomit avuksi ja laitoin ne aika pitkille väleille. Ensimmäisellä kerralla Star innostui puomeista aikalailla ja hyppäsi kaksi puomia kerralla. Seuraavilla kerroilla ratsastaja oli hereillä, eikä päästänyt oria lähtemään. Muutaman kerran mentiin uudelleen ja uudelleen ennen kuin löytyi sopiva askel pituus. Tästä ettenpäin lisöykset sujuivat kaikissa askellajeissa oikein hienosti. Starilla on oikein näyttävät ja lennokkaat askeleet, kun se vain malttaa näyttää ne. Eli sitä saisi vielä treenata.

Kouluvalmennus, valmentajana Sabina
Olin jo kentälle saapuessani päättänyt mitä treenaisimme Starin kanssa tänään. Juttelin ratsastajan kanssa hieman heidän tavoitteistaan alkukäyntien aikana ja tarkkailin orin liikkeitä. Muutamien raviympyröiden jälkeen aloitimme ensin kiemurauralla myötälaukkoja jotka sujuivatkin ratsukolta oikein näpsäkästi, muutamaa raville rikkomista lukuunottamatta. Pyysin ratsastajaa kokeilemaan ensin suoralla uralla pientä pätkää vastalaukkaa ennen kuin he kokeilivat kiemurauralla. Starin motivaatio oli hieman hukassa ja ratsastaja joutui useamman kerran muistuttamaan oria raipan kanssa mutta loppuen lopuksi he saivat kolme perättäistä kiemuraa sujuvasti vastalaukassa. Valmennuksen lopussa ratsukko teki vielä muutaman pääty-ympyrän ravissa ja pienen vastalaukkapätkän suoralla uralla. Loppukäyntien aikana annoin ratsastajalle palautteen tunnista ja toivotin onnea kilpakentille.

Kilpailumenestys


Vain sijoitukset. Sijoituksia KRJ yht. 66kpl, voitot boldattu.
30.08.2012 - kutsu - NJ - rp orit - 2/11, LKV2, irtoSERT, JS
05.03.2013 - kutsu - NJ - ratsuponiorit - 2/12 LKV2, irtoSERT, JS
25.12.2012 - kutsu - NJ - rp orit - 2/12 LKV2, irtoSERT, JS

26.11.2010 - kutsu - KRJ - HeA - 6/60
24.11.2010 - kutsu - KRJ - HeB - 9/100
24.11.2010 - kutsu - KRJ - HeA - 3/100
20.11.2010 - kutsu - KRJ - HeA - 5/40
15.01.2011 - kutsu - KRJ CUP - HeA - 8/206
12.02.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 3/50
12.02.2010 - kutsu - KRJ - HeA - 5/50
12.02.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 2/50
12.02.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 4/50
10.03.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 5/100
13.03.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 4/44
11.05.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 1/50
08.05.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 5/40
15.05.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 2/50
05.05.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 2/18
05.05.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 4/98
10.05.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 6/100
21.05.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 5/60
23.05.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 2/60
20.05.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 2/30
27.06.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 6/50
16.08.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 3/60
30.08.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 2/60
20.08.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 5/30
23.08.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 5/30
29.09.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 5/50
14.09.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 7/50
15.09.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 5/50
16.09.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 2/50
18.09.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 4/50
18.08.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 6/100
08.09.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 9/100
30.10.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 6/40
14.11.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 6/40
17.11.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 2/40
08.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 3/60
11.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 7/60
13.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 3/60
11.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 3/50
08.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 3/60
11.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 7/60
13.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 3/60
11.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 3/50
09.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 2/50
10.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 6/50
06.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 5/50
07.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 7/50
12.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 7/100
04.03.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 1/50
02.03.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 2/40
04.03.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 3/40
05.03.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 2/40
05.03.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 2/40
06.03.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 5/40
03.03.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 2/50
10.03.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 3/60
21.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 7/99
04.03.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 5/60
04.03.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 7/60
09.03.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 2/60
26.03.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 2/40
28.03.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 6/40
28.03.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 3/40
03.04.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 5/60
04.04.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 5/60
29.03.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 4/40
30.03.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 4/40
14.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 10/100
27.03.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 2/50
19.04.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 1/60
23.04.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 2/60
23.04.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 1/60
16.04.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 8/100
22.04.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 7/60
31.05.2012 - kutsu - KRJ CUP - HeB - 7/220
28.02.2014 - kutsu - KRJ CUP - HeA - 10/522

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!