KUOLLUT 02.08.2015

Perustiedot


Huttis

Nimi: Piper's Georgie Syntynyt: 20.04.2010 (17v.)
Rotu & skp: New Forest, tamma Säkä: 140cm
Rekisterinumero: VH11-027-0088 Väri: Punaruunikko
Kasvattaja: Anna McCarthy, Irlanti Omistaja: Fame, Frida VRL-05826
Painotus: Esteratsastus Koulutustaso: KoHeC, Re110cm

Palkittu joulukuun ERJ tilaisuudessa ERJ-II palkinnolla pistein 8+52+16+13,4+6=95,4p.
Palkittu marraskuun NFL tilaisuudessa NFL-I palkinnolla pistein 15 + 40 + 17 + 30 + 25 (18 +7) + 7 = 134p.
Palkittu huhtikuun YLA tilaisuudessa YLA2-palkinnolla pistein 30(17+13)-25(13+12)-17-16-4=92p.
Palkittu kesäkuun KTK tilaisuudessa KTK-II palkinnolla pistein 19+20+21+18=78p.

Ikääntyminen

Täytti 4v. 01.06.2010

20.04.2010 --> 0 vuotta
01.06.2010 --> 4 vuotta
01.01.2013 --> 10 vuotta
01.05.2013 --> 11 vuotta
01.01.2015 --> 16 vuotta
01.05.2015 --> 17 vuotta
01.09.2015 --> 18 vuotta
01.01.2016 --> 19 vuotta

Luonne

Piper on pieni, sympaattinen ja ihmisrakas ponitamma. Se rakastaa huomiota ja on sitä mieltä että vain hän itse kuuluu valokeilaan. Tamma on erittäin utelias ja perso ruualle, joten aina uuden ihmisen tavatessaan tamma käy häpeilemättä tutkimaan taskut ja muut kätköt, ettei vaan kukaan onnistu salakuljettamaan ruokaa ponin ohi. Aamulla kun aamuruuat jaetaan muiden hevosten laiskotellessa muistaa tamma heti ilmoittaa, että hän on hereillä. Jos aamusafkoja ei heti tule kippoon, alkaa järkyttävä kaltereiden kolina ja seinän paukuna - joten ruoat ensin Piperille.

Piper on helposti innostuvaa ja kuumuavaa sorttia, toimii ratsastaessä lähestulkoon pelkällä istunnalla - toimii parhaiten siksi kokeneempien käsissä. Tamma saattaa nimittäin lähteä helposti käsistä ihan pienestäkin pohjeavusta. Lisäksi tamma on hiukan säikky koville äänille ja protestoi aina mielellään niitä kuullessaan. Hoitaessa tykkää seistä paikoillaan ja rapsuttaa hoitajaansa siitä kohdasta mihin ylettyy, ja vaikka karsinan ovi olisi sepposen selällään niin ei tarvitse pelätä että poni karkaa, tamma pysyy nätisti paikoillaan lähes kaikkien hoitotoimien aikana, jos lukuun ei oteta mahaa mikä kutiaa aivan hirveästi. Piper ilmoittaa väärästä paikasta useinmiten huitomalla takajalkoja ja näykkimällä ihmisparan takapuolta. Yleisestiottaen Piper on kuitenkin varsin helppo hoidettava, mikä on ihmeellistä sillä Piper ja Minni ovat oikea karkailujen kauhukaksikko.

Ratsastaessa tamma on todella reipas ja kuumuaakin sitten helposti, joten ratsastajan täyty olla rauhallinen ja otteissaan varma. Piper hyppää todella hyvin ja imee itsesä hyvin, ei kiellä tai suhahda esteistä ohi. Esteet ovat enemmän Piperin juttu kuin koulu, ja usein miten koulua ratsastettaessa tamma näyttää nyrpeää nenään eikä jaksaisi suorittaa sille annettuja tehtäviä, oikealla ratsastajalla tamma kulkee kuitenkin hienosti.

Eläinlääkäriä sekä kengittäjää tamma pelkää kuollakseen minkä vuoksi tämä rauhoitetaan usein toimenpiteen ajaksi. Rauhoittaminenkaan ei ole helppoa neulan vuoksi. Tallillamme kävi muutama vuosi takaperin huono kengittäjä joka taisi vuolaista väärästä kohdasta, minkä vuoksi Piper todennäköisimmin kammoaa kengittäjää. Muutama viikko onnuttiin, kunnes kavio oli kasvanut takaisin normaaliksi. Kisoissa Piper on hieman levotonta tyyppiä suuren hevosmäärän ja stressin vuoksi. Punainen rusetti koristaakin hienosti tämän hännäntyveä. Kokeneella ja rauhallisella ratsastajalla tamma on kuitenkin sijoittunut mukavasti.


Sukutaulu


i. Corrigan's Captain Hook
nf, 143cm, koHeC, re120cm
ii. Fitzwilliam iii. Talk Show Host
iie. Papaya Minal
ie. Corrigan's Pandora iei. H.G. Isaac
iee. Brennan Cuckoo
e. Paula the Piper
nf, 135cm, koHeB, re100cm
ei. Geoff Junior eii. Jolyon
eie. Hugs'n'Kisses
ee. jane Doe eei. Hawksbury Matthew
eee. Ghostmilk

Isä Corrigan's Captain Hook oli upea esteponi. Corrigan's Captain Hook oli väriltään tummanpunaruunikko ja se oli 143cm korkea. Luonteeltaan se oli hyvin orimainen eikä kaikkien käsiteltävissä. Tosin oikeissa käsissä orista sai sen parhaat puolet esiin. Ori hyppäsi ratana 120cm ja starttasi kansallisissa estekisoissa. Ori voitti urallaan useita sarjakilpailuita kansalliseslta tasolta. 14 vuotiaana ori siirtyi kokopäiväiseen siitos käyttöön. Corrigan's Captain Hook sai 157 varsaa joista kaikki ova olleet oikein hyviä kilpahevosia jonka huomaa orin jälkeläisluokasta ELIT. Ori jouduttiin lopettamaan 22-vuotiaana sen loukattuaan jalkansa pahoin tarhassa.
Isän isä Fitzwilliam oli aikansa hienompia jalostuoreja. Se esitti loistavaa ponityyppiä. Orilla oli nätit, mutta hieman arkiset liikkeet. Fitzwilliam oli punaruunikko 140cm korkea poni, jolla oli hyvä hyppy. Sen varsat ovat pärjänneet niin kouluratsastuksessa kuin esteilläkin. Orilla oli oikein pehmeä ja kuuliainen luonne. Ori vietti eläkepäivänsä nuoren pojan harasteponina ja kuoli luonnollisesti 28-vuotiaana.
Isän emä Corrigan's Pandora oli oikein hieno kisatamma. Tammalla oli sievä ja siro rakenne, mutta suuret liikkeet. Tamma oli mustankimo 139cm korkea. Se hyppäsi 120cm ratoja ja meni koulua Va B:hen asti. Corrigan's Pandora oli kovaluontoinen eikä se antanut ikinä periksi. Tamman kanssa keskityttiin pääasiassa vain kisaamiseen eikä sen sen vuoksi saanutkaan kuin kaksi varsaa joista molemmat pärjäsivät loistavasti kisakentillä.

Emä Paula the Piper oli ensimmäisen palkinnon kilpa- ja jalostustamma. Jälkeläisiä se sai kuusi kappaletta. Osa varsoista on aivan tavallisia harrasteponeja mutta kaksi niistä Piperin lisäksi on kilpakäytössä. Paula the Piper oli 135cm korkea punarautias yleistamma. Se meni metrin ratoja ja kisasi koulua He B:ssä. Tamma oli melkein rotumääritelmän mukainen se palkittiin kantakirjassa ykköspalkinnolla ja se sai leimoistaan täyden 10. Tamma oli rakenteellisesti upea, mutta käyttöponina se ei ollut niin hyvä. Sillä oli hyvät liikkeet, mutta ne olivat kovin arkiset. Hyppy tammalla oli hieman ponneton, mutta sillä oli silti kapasiteettia. Paula the Piper oli luonteelta kuuliainen ja nöyrä. Nykyään tamma viettää rauhallisia ja hyvin ansaittuja eläkepäiviä.
emän isä Geoff Junior oli yksi kuuluisimmista ponijalostukseen hyväksytyistä oreista ja näin ollen sillä onkin lukuisia varsoja. Ja suurin osa varsoista onkin pärjännyt kilpakentillä mainiosti. Geoff Junior oli mustankimo ja 140cm korkea huippuori, upeilla raviliikkellään. Orin kanssa epäonnistuttiin vain siinä että siitä yritettiin saada estehevosta ja se opetettiin kuumaksi. Siksi sen laukka ei koskaan ollut niin kaunista kuin se olisi voinut olla. Geoff Junior oli siropäinen suurilinjainen ori, jolta ei siis liikettä puuttunut. Tämä ori oli nöyrän hevosen luonteen omaava kylmän rauhallinen poni.
emän emä Jane Doe oli loistava esteponi. Tamma oli väriltään punaruunikko ja korkeutta sillä oli 134cm. Se rakasti hyppäämistä. Sen kanssa on kisattu niin kansallisissa kuin erilaisissa mestaruuksissakin. Tammalla oli todella hyvä hyppy, mutta sillä ei ollut liikettä kouluradoille. Tammaa ei koskaan kantakirjattu, sillä sen maine ei olisi ollut hyvä, koska tamma oli hieman äkkipikainen ja kuuma, joka olisi johtanut huonoon kouluratsastus tulokseen. Tamma on periyttänyt kymmennelle jälkeläiselleen hyvää hyppykapasiteettia ja intoa.
C: Iiskala


Jälkeläiset


s. 20.10.2011 t. Fame´s Elaisse (i.Maraca)
s. 10.09.2011 o. Fame's Fortunate (i. Maraca)
s. 02.02.2012 o. Fame's Say What? (i. Cadillac Call ME)
s. 16.02.2012 o. Fame's Social Graces (i. Ravinebay Pirate)
s. 20.09.2012 t. Fame's Happy Appy (i. Who's Handsome)
s. 01.09.2012 t. Fame's Minea (i. Colorado Roulet)
s. 18.01.2013 t. Fame's Blueberry (i. Humbertus SWE)
s. 11.06.2013 o. Fame's Divine Ecstasy (i. Algin F Euphoria)
s. 30.01.2015 t. Fame's Pixie Dust (i. Kajon's Pavarotti)
s. . (i. )

Päiväkirja & valmennukset


Estevalmennus, valmentajana
Kävin välillä kahvilla että Frida saisi rauhassa riisua Maran ja varustettua Piperin. Palasin puolen tunnin päästä takaisin tallille oli Frida kerennyt jo lämmittelemään. Juoksin maneesiin ja pujahdin portista maneesin puolelle ja aloin heti kasaamaan 90 sentin rataa. Frida alkoi juuri laukata kun sain radan valmiiksi.
Annoin Fridalle luvan hypätä rataa ja Piper suoritti radan helposti. Nostin esteet metriin. Piper alkoi innostua kunnolla kun esteet nousivat uudelle tasolle. Frida ei huomannut säädellä Piperin vauhtia joten Piper pudotti ensimmäisestä esteestä puomin. Nostin puomin takaisin paikoilleen ja päästin Fridn hyppäämään.
Nyt Fridalla ja Piperillä meni paremmin mutta en korottanut esteitä vielä vaan pyyin Fridaa hyppäämään vielä kerran. Frida käänsi Piperin uudelleen esteille ja sai sen hyppäämään esteet virheettä. Nostin esteet 110 senttisiksi ja annoin Fridalle luvan hypätä. Frida alkoi hyppäämään esteitä ja katselinkin hetken Fridan suoritusta ennen kuin puhelimeni pirahti soimaan ja jouduin lähtemään pois . Huikkasin Fridalle että menen.

Estevalmennus, valmentajana Laura M.
Alkuverryttelyissä jo huomasin Piperin olevan reipas ja herkästi kuumuvaa sorttia. Käskin tehdä rauhoittelevia harjoituksia ennen kuin alettiin hyppäämään. Kasasin muutaman verryttely esteen joita annoin sinun tulla Piperin kanssa omaa tahtia samalla kun itse kasailin vielä muutaman lisäesteen toiselle sivulle.Sivusilmällä katsellen tamma hyppäsi oikein näppärän näköisesti vaikka vauhtia olikin hieman liikaa. Kun olin saanut toiselle sivulle jumppasarjan ristikko-pysty-ristikko-okseri kasattua pyysin tulemaan sen rauhallisessa laukassa ja ennen lähestymistä tekemään pääty ympyrän laukan hallitsemikseksi.Sarja meni ihan mallikkaasti vaikka vauhtia oli vieläkin hieman liikaa, nyt Piper ei kerennyt saada kuin puolikkaan laukka-askeleen väliin vaikka pitäisi saada kokonainen. Käskin tulla ravissa sisään sarjalle ja jos tamma silloin olisi hieman rauhallisempi ja askeleet saataisiin kohilleen. Se tuntuikin tepsivän, nyt askeleet passasi just eikä melkein esteiden väliin ja hypyt oli tasapainoisia ja pyöreitä.Pyysin tulemaan nyt vielä laukassa, mutta vasta kun se oli hallittua ja rauhallista. Parin ympyrän ja voltin jälkeen kelpuutin Piperin laukan ja annoin luvan tulla sarjalle. Nyt se meni ihan yhtä mallikkaasti kuin ravilla sisään tultuna. Nostelin esteitä parilla reiällä ja ne alkoi olemaan 90 sentin ja metrin korkuisia. Pidensin viimeisen ristikon ja okserin väliä siten että siihen tuleekin kaksi laukkaa.Käskin tulla esteelle reippaasti mutta ei kaahottaen tukka putkella. Ensimmäiset kolme estettä meni hyvin mutta pidennetty väli sai tamman hieman hämmentymään ja hyppy oli tasapainoton jonka takia puomi kolahti alas. Nostin puomin ja käskin tulla heti uudelleen ja ratsastamaan tammaa jo ristikon päällä eteen ettei kävisi taas näin. Toinen kerta sujui oikein hyvin ja nostin sitten okserin 110 senttiin ja käskin tulla vielä sen pari kertaa jonka jälkeen lopetettaisiin. Molemmat kierrokset meni oikein hyvin ja okserilla oli vielä kunnon ilmavara.

Estevalmennus, valmentajana helllu
Tänään valmennettavia oli kuin jonossa. Ensimmäisenä listalla oli Frida ja Pieper, joten kurvasin Famen pihaan. Kävelin suoraa tallin läpi, ja maneesille. Siellä Frida oli jo lämmittelemässä Pieperiä. Tervehdin ja rupesin kokoamaan esteitä. Tänään vuorossa olisi siirtymisiä esteiden välillä. Eli tein sarjan jonka välissä ensin pitäisi lyhentää askelta, sen jälkeen pidennetään askelia. Ensin Frida sai tulla sarjan neljällä askeleella, joka on normaali mitta. Tämä tuli onnistuneesti. Pieper oli koko ajan eteenpäin pyrkivä, mutta ei silti liikaa. Toisella kertaa tulitte kolmella askeleella. Tämä ei sitten mennytkään ihan putkeen. Pieper yritti koko ajan tulla avuiltasi pois, ja pidentää itseään. ”Tule uudestaan, ja anna ennen ensimmäistä estettä ja sen jälkeen pieni puolipidäte.” Tällä kertaa se onnistui, ja kolmannella kerralla se meni Super hyvin. No sitten pidennettiin askelta. Tässä Pieper innostui hiukan liikaa, ja et saanut enää parin kerran jälkeen pidettyä sitä. ”Tee voltti esteiden väliin jos se rauhoittuisi”. Frida tuli niin, mutta mitään ei tapahtunut. ”Tule uudestaan, mutta älä pidennä askelta”. Frida tuli ja nyt toiminta oli taas sitä hyvää Pieperiä. Me jäimme vielä treenaamaan tätä.

Estevalmennus, valmentajana melissa
Jo valmennuksen alkumetreillä Piper säikähteli milloin mitäkin ja oli todella jäykän näköinen. Saitte lämmitellä vähän kauemmin koska varsinkin laukassa Piper sinkoili minne sattui. Pyysin sinua ratsastamaan koko ajan jotain tehtävää jotta tamma ei miettisi turhia ja ehtisi sätkyilemään. Kun pahimmat pölhöilyt saatiin kitkettyä pois, pääsimme valmennuksen varsinaisen aiheen pariin. Frida oli kertonut että Piper kuumuu todella paljon esteillä mutta muuta varsinaista ongelmaa ei ole. Olin tehnyt teille neliapilaharjoituksen jossa neljää estettä hypätään neliapilan muodossa. Esteille en laittanut paljonkaan korkeutta aluksi vaan seurasin miten ratsukko työskenteli. Frida jäi hypyistä vähän jälkeen kun Piper syöksähti esteelle. Käskin Fridan myötäämään enemmän ja antamaan itse merkin ponnahdukselle niin ettei Piper itse päätä koska hyppää. Tämän jälkeen homma alkoikin näyttää jo paremmalta ja esteitä koroteltiin metriin asti. Muutamaa pudotusta ja hätäilyä lukuunottamatta harjoitus meni hyvin, vaikka treenattavaa kotikentällä vielä on.

Estevalmennus, valmentajana Marz.
Piper ja Frida olivat aivan täpinöissään tullessani kentälle. Korvat hörössä punarautias tamma ravasi ja laukkasi semmoisella vauhdilla, että hyvä kun silmäni pysyivät mukana. Tänään olisi tarkoituksena harjoitella hieman pituuesteitä ja jonkin verran kaarteita. Kasailin kentälle pari okseria ja trippeliä. Etäämmälle tein toisen harjoitusradan, jossa oli perinteisempiä esteitä. Ensimmäiseksi pyysin ratsukkoa tulemaan nousuokserin. Hevonen tuli hyvin koottuna, mutta eteenpäinpyrkimys jäi vähälle, joka aiheuttti tiputuksen. ”Ajattele rytmiä ja voimakasta eteenpäinpyrkimystä!” Nousuokseri ei tämän jälkeen enää tuottanut ongelmia. Yhdistimme tähän vielä perään trippelin. Elikkä ensin nousuokseri ja sitten trippeli. Trippelille lähestyttäessä ponnistuspaikka jäi kovin etäälle, mutta ei aiheuttanut tiputusta. ”Hevosen pitää trippeleillä ponnistaa lähellä estettä.” Pituusesteet eivät pahemmin ongelmia tuottaneet ja ratsukko liiti niiden yli sujuvasti. Siirryimme harjoittelemaan tiukkoja kaarteita. Olin rakentanut pienen radan, jossa oli tiukkoja kaarteita ja estekorkeudet olivat 90cm. Ratsukko lähti suorittaman rataa vauhdilla, joka johti siihen, että kaarteissa hevoen enemmänkin oli lähempänä kaatumista eikä kääntymistä. ”Jonain päivänä tuolla menolla ei Piper enään pysy pystyssä, ota vauhdista ainakin puolet pois näin alkuun.” Piper ei alkuun nauttinut ”hitaudesta”, mutta parin harjoituskerran jäkeen esterata suoritettiin kunnialla läpi. ”Hyvä tästä tulee, mutta alkuun kannattaa harjoitella hitaasti, sitten ottaa mukaan vauhti kun on tullut varmuutta lisää. Oikein hyvin meni!”

Päiväkirjamerkintä, kirjoittajana Frida
Tamman kisaura alkaa olla pulkassa ja nyt olisikin vielä muutaman varsan aika. Sen jälkeen suuntaammekin laatiksiin ja niistä toivomme tietysti parhaita mahdollisia palkintoja! Suuntana on ainakin ERJ, YLA sekä NFL. Niiden jälkeen Piper saa siirtyä eläkkeelle nauttimaan vähän rauhallisemmasta maailman menosta. Unohduksiin tamma ei jää vaikka eläkkeelle siirtyykin, kukapa nyt näin hienoa tammaa unohtaisi!

Päiväkirjamerkintä, kirjoittajana Frida
Tänään olisikin vuorossa estetreenien sijasta hieman perusasioiden hiomista sileällä. Hain tamman tarhasta, varustin sen ja suuntasin maneesille sateen vuoksi. Kunnon alkulämmittelyjen jälkeen käytiin itse asiaan. Tarkoituksena oli keskittyä ihan perusasioihin kuten kunnolla eteenpäin liikkumiseen ja että kaikki tehdään huolella loppuun asti. En tiedä kumpi meistä oli treenin jälkeen hikisempi, minä vai tamma!

Päiväkirjamerkintä, kirjoittajana Frida
Nyt Piper on emänä jo kahdeksalle hienolle varsalle! Luulen että nämä varsat saavat riittää, tai maksimissaan enää yksi lisää. Olisi kyllä todella hienoa saada tammasta varsa omaan talliin. En olisi ikinä uskonut että siitä tulisi näin hieno kun kävin ensimmäistä kertaa sitä katsomassa ostomielessä. Näin ollen tamma on ylittänyt kaikki odotukset moninkertaisesti!

Päiväkirjamerkintä, kirjoittajana Frida
Tämä ilma on kuin tehty maastoilulle! Emmikin päätti lähteä mukaan Lissalla, mukava saada seuraa. Päätimme tehdä hieman reippaamman lenkin ja suuntasimme metsän sijasta pehmeille hiekkateille. Tuntuu kuin molemmat tammat olisivat aavistaneet aikeemme. Ne olivat alusta asti todella pirteän oloisia ja kun pääsimme ensimmäisen laukkasuoran alkuun, ei kumpaakaan tavinnut toista kertaa käskeä! Takaisin tallin pihaan päästyämme, oli allamme kaksi hikistä mutta rennon oloista ponia.

Päiväkirjamerkintä, kirjoittajana Frida
Nyt on tämäkin tamma ilmoitettu NFL-tilaisuuteen. Matkaamme sinne yhdessä tallimme toisen ponin, Donnan, kanssa. Tavoittelemme II-palkintoa mutta uskon että meillä olisi mahdollisuudet myös I-palkintoon. Mutta vaikka emme sitä I-palkintoa saisikaan, olemme II-palkintoon erittäin tyytyväisiä. Peukut pystyyn ja toivotaan että tuomarit ovat armollisia! Eikä tietysti sovi unohtaa sitä toivomusta että Piper käyttäytyy eikä sillä ainakaan mahdollisuuksiamme pilaa.


Kilpailumenestys


Vain sijoitukset. Sijoituksia ERJ yht. 63kpl, voitot boldattu.
21.04.2012 - kutsu - NJ - Ponitammat - 1/12 LKV1, irtoSERT --> MVA-SERT, JS
15.01.2012 - kutsu - NJ - new forestinponitammat - 1/12, MVA-SERT

18.11.2010 - kutsu - ERJ - 110cm - 3/59
31.01.2011 - kutsu - ERJ - 110cm - 5/30
28.01.2011 - kutsu - ERJ - 110cm - 6/46
30.01.2011 - kutsu - ERJ - 110cm - 1/49
04.03.2011 - kutsu - ERJ - 110cm - 4/77
04.03.2011 - kutsu - ERJ - 110cm - 4/99
27.02.2011 - kutsu - ERJ - 110cm - 1/50
04.05.2011 - kutsu - ERJ - 110cm - 4/30
07.05.2011 - kutsu - ERJ - 110cm - 1/30
07.05.2011 - kutsu - ERJ - 110cm - 4/30
08.05.2011 - kutsu - ERJ - 110cm - 1/30
09.05.2011 - kutsu - ERJ - 110cm - 2/50
16.05.2011 - kutsu - ERJ - 110cm - 4/100
15.05.2011 - kutsu - ERJ - 100cm - 4/40
18.05.2011 - kutsu - ERJ - 100cm - 7/79
28.05.2011 - kutsu - ERJ - 100cm - 1/60
29.05.2011 - kutsu - ERJ - 110cm - 3/30
13.07.2011 - kutsu - ERJ - 110cm - 7/100
10.07.2011 - kutsu - ERJ - 110cm 4/30
12.07.2011 - kutsu - ERJ - 110cm - 1/30
16.09.2011 - kutsu - ERJ - 110cm - 5/50
23.08.2011 - kutsu - ERJ - 110cm - 1/60
11.09.2011 - kutsu - ERJ - 110cm - 2/30
13.09.2011 - kutsu - ERJ - 110cm - 3/30
09.09.2011 - kutsu - ERJ - 110cm - 4/30
18.10.2011 - kutsu - ERJ - 110cm - 3/50
03.11.2011 - kutsu - ERJ - 110cm - 2/50
09.11.2011 - kutsu - ERJ - 110cm - 3/40
10.11.2011 - kutsu - ERJ - 110cm - 2/40
19.11.2011 - kutsu - ERJ - 110cm - 2/40
20.11.2011 - kutsu - ERJ - 110cm - 4/39
05.11.2011 - kutsu - ERJ - 110cm - 2/32
22.11.2011 - kutsu - ERJ - 110cm - 4/40
27.12.2011 - kutsu - ERJ - 110cm - 1/40
28.12.2011 - kutsu - ERJ - 110cm - 6/40
31.01.2012 - kutsu - ERJ - 110cm - 5/50
06.02.2012 - kutsu - ERJ - 110cm - 5/30
06.02.2012 - kutsu - ERJ - 110cm - 2/81
05.03.2012 - kutsu - ERJ - 110cm - 3/30
01.03.2012 - kutsu - ERJ - 110cm - 6/50
11.03.2012 - kutsu - ERJ - 110cm - 7/50
13.03.2012 - kutsu - ERJ - 110cm - 7/50
08.03.2012 - kutsu - ERJ - 110cm - 5/40
16.03.2012 - kutsu - ERJ - 110cm - 4/31
06.03.2012 - kutsu - ERJ - 110cm - 2/70
07.03.2012 - kutsu - ERJ - 110cm - 2/70
08.03.2012 - kutsu - ERJ - 110cm - 5/40
04.03.2012 - kutsu - ERJ - 110cm - 4/50
05.03.2012 - kutsu - ERJ - 110cm - 3/50
07.03.2012 - kutsu - ERJ - 110cm - 4/50
30.03.2012 - kutsu - ERJ - 110cm - 4/80
16.04.2012 - kutsu - ERJ - 100cm - 4/40
17.04.2012 - kutsu - ERJ - 100cm - 4/40
02.04.2012 - kutsu - ERJ - 100cm - 7/60
01.04.2012 - kutsu - ERJ - 110cm - 4/50
02.04.2012 - kutsu - ERJ - 110cm - 5/50
24.04.2012 - kutsu - ERJ - 110cm - 6/40
25.04.2012 - kutsu - ERJ - 110cm - 3/40
30.04.2012 - kutsu - ERJ - 110cm - 3/40
06.05.2012 - kutsu - ERJ - 110cm - 6/40
06.05.2012 - kutsu - ERJ - 100cm - 1/50
07.05.2012 - kutsu - ERJ - 100cm - 7/50
04.05.2012 - kutsu - ERJ - 100cm - 4/50
31.05.2012 - kutsu - ERJ CUP - 100cm - 9/179
30.09.2012 - kutsu - ERJ CUP - 100cm - 14/218

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!