Mollamaija, kuollut 09.08.2018

                   
© Tanja Ukkonen
Kyseessä on virtuaalihevonen!

Virallinen nimi: Mollamaija, "Molli" Syntynyt: 11.12.2011 (29v.) 4v 11.06.2012
Rek.nro: VH12-018-0087 Rotu & sukupuoli: Suomenhevonen & Tamma
Säkäkorkeus: 159cm Väritys: Vaaleanpunarautias
Kasvattaja: *lumienkuli Omistaja: Frida, VRL-05826, Faconde
Painotuslaji: Yleisratsastus Koulutustaso: ko:HeA, re:100cm, vaativa valjakko

Meriitit

Palkittu syyskuun ERJ tilaisuudessa ERJ-II palkinnolla pistein 7,5+43+17+22+8=97,5p.
Palkittu lokakuun SLA tilaisuudessa SLA-II palkinnolla pistein 11+18+17+20+11=77p.
Palkittu tammikuun KRJ tilaisuudessa KRJ-I palkinnolla pistein 5,5+43+18+25+10=101,5p.
Palkittu huhtikuun VVJ tilaisuudessa VVJ-II palkinnolla pistein 6+41+16+22+10,5=95,5p.
Palkittu toukokuun YLA tilaisuudessa YLA2 palkinnolla pistein 24(17+7)-33(21+12)-17-16-4=94p.

Luonnekuvaus

Mollamaija, eli Molli, on hurjan ihana ja kiltti suomenhevostamma, jonka henkistä tasapainoa ei järkytä mikään. Tamma sopii jokaisen käsiteltäväksi ja se onkin yksi tallin kilteimmistä hevosista. Hevonen antaa tehdä oikeastaan mitä vain ja väännellä ja käännellä miten vain. Molli ei todellakaan hätkähdä turhista ja sen kanssa on mukava tehdä töitä.
Hoitaessa Mollamaija käyttäytyy kuin itse täydellisyys. Se on niin lempeä ja rauhallinen, että jopa pikku lapsi kykenisi käsittelemään sitä. Harjatessa se seisoo kiltisti paikoillaan eikä välitä, vaikka ympärillä hääräisi useampikin kuin yksi ihminen. Kaviot se nostaa yleensä kiltisti, mutta välillä tuntuu olevan hoppu laittaa jalka takaisin maahan. Satuloitaessa se ei näe vaivaa pullisteluun ja kuolaimetkin antaa laittaa kiltisti päähän viimeistään silloin, kun työntää peukalon hammaslomaan. Taluttaessakin kävelee kiltisti rinnalla, paitsi välillä maassa olevat ruohotupsut tuntuvat ylivoimaisen kiinnostavilta... Päättäväinen nykäisy riimunnarusta saa tamman kuitenkin havahtumaan ja jatkamaan matkaa. 
Selkään noustessa Molli pysyy nätisti paikallaan ja odottaa kehotusta lähteä liikkeelle. Tamma tekee pyydetyt asiat tappelematta ja saman tien, joten se on helppo ratsastaa. Hevonen yrittää aina parhaansa ja siltä löytyy kohtuullisen mukavat askellajit istua. Molli jaksaa keskittyä treeniin hyvin, kunhan tekeminen on edes hieman aktivoivaa ja monipuolista. Hevonen suorittaa puhtaasti annetut tehtävät ja kuuntelee ratsastajaansa hyvin. Molli on myös innokas esteillä ja siltä löytyykin estesilmää ja potentiaalia. Jokaisen raitamadon yli mennään poikkeuksetta, vaikeammaltakin tieltä, eikä mitään pelätä vaan edetään rohkeasti. Molli on todella mukava ja monipuolinen työskentelykaveri, jonka kanssa ei mene sukset ristiin vaikka yrittäisi. Maastoilua tamma rakastaa ja sen kanssa kannattaakin tehdä pitkiä maastoreissuja. Molli tuntuu olevan jokaisen maastoreissun jälkeen kuin eri hevonen ja oikein hehkuu iloa. Kun tammalle laittaa kärryjä perään, tuntuu kuin se kasvaisi monta senttiä. Valjakkoajossa tamman kuuliaisuus ja reippaus tulee hyvin esille ja ovat sille siinä eduksi. Mollilla on kisattu vain yksilöluokkia koska toinen hevonen rinnalla tuntuu vain vievän tamman keskittymisen muihin asioihin. Mollilla on kisattu yhdistetyn luokkia mutta parhaimmillaan se on ehdottomasti koulu- ja tarkkuuskokeessa. Tähän vaikuttaa juurikin tamman herkkyys ja se kuinka tarkasti ja nopeasti se ohjastajan ohjeita kuuntelee.
C: Dimma, pidennys Frida

Sukutaulu & jälkeläiset

i. Pojun Mottievm
ko, recm, sk.cm,
ii. Juhani
ko, recm, sk.cm,
iii. Johanevm
ko, recm, sk.cm,
iie. Tähtisadeevm
ko, recm, sk.cm,
ie. Joosa
ko, recm, sk.cm,
iei. Tosi-Jeppeevm
ko, recm, sk.cm,
iee. Roosaevm
ko, recm, sk.cm,
e. Vinskin Ella-Iinaevm

ko, recm, sk.cm,
ei. Ärrän Apassi
ko, recm, sk.cm,
eii. Menopelievm
ko, recm, sk.cm,
eie. Elovainioevm
ko, recm, sk.cm,
ee. Kukkaane
ko, recm, sk.cm,
eei. Epelievm
ko, recm, sk.cm,
eee. Kukkaketoevm
ko, recm, sk.cm,

Isä Pojun Motti on 161cm korkea, punarautias, yleisratsastuspainotteinen suomenhevos-ori jolla kilpailtiin aina eläkeikään saakka hyvin ahkerasti sekä este-, että kouluratsastuskilpailuissa. Ori pärjäsikin kisakautensa aikana paremmin kuin kukaan olisi osannut odottaa ja sijoituksia, sekä voittoja kertyi todella suuret määrät. Nyttemmin jo eläkkeellä Pojun Motti nauttii keräämästään menestyksestä ja kiertää satunnaisesti näyttelyissä virikemielessä. Ori on jo kantakirjattu ensimäisellä palkinnolla, sekä palkittu kouluratsastusjaoksen laatuarvostelussa kolmannella palkinnolla. Esteratsastusjaoksen laatuarvostelu olisi kuulemma jossain vaiheessa suunnitelmissa, kunhan orin omistaja löytää aikatauluihinsa sopivan tilaisuuden.
Isänemä Joosa oli 162cm korkea, punarautias esteratsastuspainotteinen suomenhevos-tamma jolla kilpailtiin suhteellisen paljon sen omassa lajissa ja ihan kohtuullisella menestyksellä vieläpä. Suurimpien kisojen suhteen Joosan omistaja oli hieman arka omalla tavallaan ja siksipä tamman kanssa ei käytykkään missään arvostetuimmissa kisoissa, vaan kisat olivat suurimmilta osin pieniä seurakisoja. Tamman hyvän luonteen vuoksi sen jälkeläisiä kyseltiin suurimmilta osin ratsastuskoulukäyttöön ja kaksi viidestä varsasta myytiinkin nimenomaan ratsastuskouluhevosiksi.
Isänemänisä Tosi-Jeppe oli 163cm korkea, rautias suomenhevos-ori joka kilpaili pääasiassa esteratsastuksessa, mutta satunnaisesti sen kanssa käytiin kokeilemassa myös kouluratsastusta. Satunnaisista koulukisoista huolimatta Tosi-Jeppe oli ehdottoman estepainotteinen ja vieläpä erityisen hyväkin omassa lajissaan. Kouluratsastuksen avulla tästä orista kuoriutui mitä tottelevaisin ja kuuliaisin ratsu ja senpä vuoksi menestystä kertyi kiitettävä määrä ja herra palkittiin jopa esteratsastusjaoksen laatuarvostelussa ensimäisellä palkinnolla.
Isänemänemä Roosa oli 160cm korkea, punarautias suomenhevos-tamma jolla kisattiin sekä este-, että kenttäkisoissa todella ahkerasti jo 4-vuotiaasta lähtien ja pikkuhiljaa tasoa nosteaen. Loppujen lopuksi Roosa omasi melkein liiankin hyvän kapasiteetin suomenhevoseksi ja sen omistajaa ärsytti suunnattomasti suomenhevosille asetetut rajat kenttäratsastuskisojen tasoissa. Menestystä kertyi tamman omistajan ärsytyksestä huolimatta todella hyvin ja kysyntää jälkeläisillekin oli, niinpä Roosa saikin elämänsä aikana yhteensä viisi kappaletta jälkeläisiä.
Isänisä Juhani oli 159cm korkea, punarautias, kouluratsastuspainotteinen suomenhevos-ori jonka liikkeet olivat erittäin kaunista katsottavaa samoin kuin orin oma ulkonäkökin. Juhani oli nimittäin yksi komeimmista, sekä rodunomaisimmista oreista joita monikaan oli ikinä tavannut ja siksi ori palkittiinkin kantakirjaustilaisuudessa ensimmäisellä palkinnolla, sekä täysillä pisteillä jo ensimäisellä yrityksellä. Hyvän menestyksen vuoksi tämän orin omistaja sai melkein hätyytellä tammojen omistajia kimpustaan, sillä Juhanilla astutettavat tammat valittiin äärimmäisen tarkkaan. Jälkeläisiä syntyikin hyvin hillitty määrä orin elinaikana, koska siitä ei tahdottu tehdä massanimeä suomenhevosten sukuun.
Isänisänemä Tähtisade oli 158cm korkea, vaaleanrautias suomenhevos-tamma joka kilpaili menestyneesti kouluratsastuksessa, kunnes päätyi 11-vuotiaana erään pienen ratsastuskoulun omistukseen ja toimi siellä opetusratsuna aina siihen saakka kunnes kuoli luonnollisesti vanhuuteen 28-vuotiaana. Tämä tamma olikin melkein kaikkien oppilaiden lempiratsu lempeän luonteensa vuoksi ja Tähtisade saikin kunniakseen opettaa todella montaa aloittelevaa heppatyttöä (ja -poikaa) toimimaan hevosten kanssa.
Isänisänisä Johan oli 161cm korkea, punarautias suomenhevos-ori joka painottui pääasiassa valjakkoajoon ja vieläpä ihan kohtuullisella menestyksellä. Vaikka pakko myöntää, että varsinaisesta painotuslajistaan huolimatta Johanin kanssa käytiin välillä kokeilemassa myös kouluratsastuskisojen sujuvuutta ja kyllähän ori niissäkin sai menestystä aina välillä osakseen. Kysyntä jalostukseen ei kumminkaan ollut millään tavalla päätähuimaavaa ja ainoat astutuksetkin tulivat melkeinpä puoli-ilmaisen astutusmaksun vuoksi.

Emä Vinskin Ella-Iina on 155cm korkea, vaaleanrautias, yleisratsastuspainotteinen suomenhevos-tamma jolla kilpailtiin ennen eläkeikää vähän kaikenlaisissa lajeissa ja jokaisessa lajissa ainakin jollain tavalla menestyen. Läheskään joka kerta ei sijoituksia, saatika voittoja tietenkään tullut, mutta ainakin Ella-Iinan omistaja on edelleenkin tyytyväinen ratsunsa silloiseen menestykseen. Luonteeltaan tamma on aina ollut rauhallinen, sekä kiltti, melkeinpä kuin vanhus. Jopa varsavuosina kaikki ihmettelivät tämän neidin rauhallisuutta ja nuorta ikää ei meinattu millään uskoa. Jälkeläsiä on syntynyt tähän mennessä vain kaksi kappaletta ja enempää tuskin on tulossakaan, vaikka kysyntää löytyisikin vielä todella monelle jälkeläiselle.
Emänisä Ärrän Apassi oli 153cm korkea, vaaleanrautias suomenhevos-ori jolla kilpailtiin suhteellisen hyvällä menestyksellä sen painotuslajissa kouluratsastuksessa vaikka ori olikin luonteeltaan äärimmäisen hankala, sekä ilkeä. Totta puhuakseni Ärrän Apassille pärjäsi ainoastaan sen omistaja ja vierailla ihmisillä ei ollut asiaa orin lähellekään. Juurikin tuosta suoraan sanottuna huonosta luonteesta johtuen ori ei saanutkaan elämänsä aikana kuin yhden jälkeläisen, joka ei kaikkien onneksi perinyt isänsä luonnetta.
Emänisänemä Elovainio oli 153cm korkea, kimo suomenhevos-tamma joka painottui elämänsä aikana kouluratsastukseen ja tamman omistikin yksi Suomen tunnetuimmista kouluratsastajista. Tamma pärjäsikin omistajansa kanssa jopa vaativissa luokissa, vaikka tuntemattomien ratsastamana Elovainio ei vaikuttanutkaan osaavan yhtikäs mitään. Tamma kerettiin palkita elämänsä aikana kouluratsastusjaoksen laatuarvostelussa toisella palkinnolla, sekä kantakirjata kolmannella palkinnolla.
Emänisänisä Menopeli oli 155cm korkea, vaaleanrautias suomenhevos-ori joka painottui elämänsä aikana sekä valjakkoajoon, että esteratsastukseen. Esteratsastus oli tälle orille ehkä se hieman sopivampi laji, sillä Menopeli ei todellakaan ollut se rauhallisin hevonen ja vauhtia löytyikin joka käänteessä vaikka muille jakaa. Vauhdistaan huolimatta ori oli luonteeltaan suhteellisen kiltti ja sen ei olisi voinut ikinä kuvitellakaan satuttavansa edes kärpästä. Jälkeläisiä tämä herra kerkesi saamaan elämänsä aikana yhteensä yksitoista kappaletta.
Emänemä Kukkaane oli 157cm korkea, rautias suomenhevos-tamma joka painottui kenttä- ja esteratsastukseen äärimmäisen hyvällä menestyksellä ja erinomaisen hyppykapasiteetin omaavana. Moni hämmästelikin Kukkaasen hyppykapasiteettia sillä se oli parempi kuin monellakaan suomenhevosella ja ei siis ihmekään että sijoituksia, sekä voittoja kertyi lähes jokaisista kisoista joihin tamma osallistui. Juurikin hyppylahjojensa vuoksi tätä neitiä kyseltiin esteratsujen jalostukseen todella paljon ja jälkeläisiä syntyikin sen 25-vuotta kestäneen elämän aikana yhteensä kuusi kappaletta.
Emänemänisä Epeli oli 158cm korkea, vaaleanrautias suomenhevos-ori joka painottui kenttäratsastukseen, vaikkakin hieman kyseenalaisella menestyksellä. Epeli ei siis tosiaankaan ollut rotunsa paras kenttähevonen, eikä edes keskitasoa läheskään kaikissa kisoissa, muuta koska sen omistaja nautti kenttäratsastuksesta niin lajia harrastettiin tuli menestystä tai ei. Huono menestys painotuslajissa aiheutti sen, ettei Epelillä ollut lähes minkäänlaista kysyntää jalostusmarkkinoilla ja niinpä ori saikin vain yhden jälkeläisen elämänsä aikana.
Emänemänemä Kukkaketo oli 155cm korkea, rautias suomenhevos-tamma, jonka painotuslaji oli esteratsastus. Tamma pärjäsi kohtuullisen hyvin 90cm korkuisilla esteillä, mutta vaikkei menestys ollut maailman parhainta, korvasi tamman erinomainen ulkonäkö ratsuna toimimisen puutteet. Kukkaketo palkittiinkin elämänsä aikana suomenhevosten kantakirjaustilaisuudessa toisella palkinnolla niin että pisteet jäivät vain kolme pistettä vajaiksi ensimäisestä palkinnosta.

Frida
Syntynyt Varsan tiedot Isä Omistaja
03.04.2013 t. Alegren Kiirastuli Kiivas Rikollinen *lumienkuli*
11.05.2014 o. Fridan Maitokahvi KTK-III, SV-I, ERJ-I, KRJ-I, KERJ-III, VVJ-II Tjefred Milja
11.03.2014 t. Fridan Rosmariini Mutkalan Pon Pon Elsie
15.11.2014 t. Fridan Matriarkka Emännän Viljo-Veikko sarqqu
24.07.2014 o. Moon Ramiro KRJ-II Ralli-Rami misery.
29.01.2015 t. Fridan Räsynukke Mörk Strumpa Sachiyo
10.02.2015 t. Fridan Eloveena Kauhukahva Loitsulähde
05.05.2015 o. Fridan Monopoli Tuntematon Ystävä Joe
03.07.2015 t. Fridan Sanavalmis Spontaani Vintiö PJ
27.09.2015 o. Peikkolan Puuhapete Pätkäjätkä Milma
01.07.2018 t. Fridan Eräprinsessa Tuohikotti

Päiväkirja & valmennukset

Kouluvalmennus, valmentajana ansku
Toinen valmennettavani oli Mollamaija-tamma, jonka kanssa olin suunnitellut, että treenattaisiin vähän sileällä. Olin korviani myöden täynnä kouluvalmennuksia, mutta silti päätin pitää vielä sellaisen. No, kävelin sen juuri täyttämäni kahvikupin kanssa kentälle, jossa Frida jo verkkaili Mollin kanssa. Kun verryttelyt oli suoritettu, lähdettiin työstämään ravia ympyröillä. Vähän koottiin, ja muistutit raipalla, että takaosaa pitää myöskin käyttää. Molli liikkui kivasti, ja työskentelyä oli ilo katsoa. Sait Mollin taipumaan oikein hyvin, ja kun oltiin tarpeeksi työstetty, siirryttiin kävelemään hetki pitkin ohjin. Molli venytti itseään oikein kunnolla, kun se oli aiemmin kulkenut sen verran koottuna. Ajateltiin ottaa loppuun ihan vaan rentoa laukkailua, sillä ravityöskentely oli sujunut yli odotusten. Laukassa teitte vain ympyröitä, ja parit lisäykset pitkillä sivuilla, ja sitten oli loppuverryttelyjen aika, Molli oli oikein hieno tapaus.

Päiväkirjamerkintä, kirjoittajana Frida
Tähän kesään ei kovin montaa oikein lämmintä ja aurinkoista päivää ole valitettavasti sattunut. Joten kun sellainen koitti, hain Mollin tarhastaan ja heitin sille vain suitset päähän. Kipusin tamman selkään tallin pihalla olevan jakkaran päältä ja suuntasimme läheisen metsän varjoisalle polulle. Suuntanamme olisi tietysti uimapaikka! Tamma taisi lukea ajatukseni, sen verran tarmokkaasti se talsi eteenpäin. Kun polku hieman suureni, ei tarvinnut Mollia kahta kertaa käskeä laukkaan. Missään vaiheessa ei kuitenkaan tuntunut siltä etteikö ohjaus tai jarrut pelittäisi tilanteen sitä vaatiessa, nyt kuitenkin tamma sai painella niin lujaa että vesi aivan valui silmistäni. Kun lammen ranta häämötti, siirsin tamman takaisin käyntiin. Siitä Molli painelikin hyvin määrätietoisesti suoraan veteen mahaansa myöden ja aloitti kauhean loiskuttelun! Viilennys tuntui kieltämättä omastakin mielestä hyvältä, lämmintä oli reilusti yli 20 astetta mikä oli jo paljon tämän surkean kesän tilastoissa. Kahlasimme ja uimme hyvän tovin kunnes itselleni tuli hieman viileä, nyt oli aika palata tallille. Alku matkasta menimme reipasta ravia mutta hidastin käyntiin hyvissä ajoin ennen tallin pihaa. Otin suitset pois ja sidoin tamman ulkona olevaan hoitopuomiin. Kuivasin hikiviilalla viimeiset mahan alta roikkuvat vesipisarat ja sen jälkeen suuntasimme takaisin kohti laidunta. Saman tien irti päästyään Molli piehtaroi portin edessä olevassa kuraisessa kohdassa ja suuntasi sen jälkeen kavereidensa luo. Varmistin vielä että vettä oli tarjolla ja palasin sitten muihin hommiin.

Päiväkirjamerkintä, kirjoittajana Frida
Ihana kevät ja aurinko! Harjailin Mollia kaikessa rauhassa tallin edustalla, tammakin tuntui nauttivan tuulettomasta ja aurinkoisesta päivästä. Kun tamma oli varmasti puhdas kurasta (voi niitä kevään huonoja puolia...) kävin hakemassa katoksesta valjaat sekä kärryt. Kuullessaan kärryjen kolinan, Molli rupesi steppaamaan innoissaan. Valjastin tamman ja suuntasimme läheiselle metsäautotielle. Tamma ei olisi millään halunnut edetä rauhassa ja näin ollen hetken päästä kehoitinkin sen letkeään raviin. Annoin Mollin ravata omaan tahtiin ja se lönkyttelikin leppoista ravia välillä ihmetellen lintuja ja milloin mitäkin. Loppujen lopuksi teimme suunnilleen tunnin reissun ja takaisin tallille päästyämme molemmilla tuntui olevan todella hyvä fiilis, niin hevosella kuin kuskillakin. Riisuin Mollilta valjaat, annoin sille kiitokseksi kivasta reissusta muutaman porkkanan ja talutin takaisin tarhaan. Jossa se tietysti suunnisti suoraa päätä nurkassa olevaan kurakkoon ja heitti sinne makuulle...

Kilpailukalenteri

sijoituksia KRJ 45kpl, ERJ 43kpl, VVJ 44kpl
16.08.2013 - kutsu - KRJ - HeA - 1/30
17.08.2013 - kutsu - KRJ - HeA - 2/30
18.08.2013 - kutsu - KRJ - HeA - 5/30
01.09.2013 - kutsu - KRJ - HeA - 2/30
15.08.2013 - kutsu - KRJ - HeB - 3/40
16.08.2013 - kutsu - KRJ - HeB - 6/40
18.08.2013 - kutsu - KRJ - HeB - 5/40
19.08.2013 - kutsu - KRJ - HeB - 6/40
06.09.2013 - kutsu - KRJ - HeB - 5/30
08.09.2013 - kutsu - KRJ - HeA - 3/30
25.10.2013 - kutsu - KRJ - HeB - 1/40
29.10.2013 - kutsu - KRJ - HeB - 2/40
01.11.2013 - kutsu - KRJ - HeB - 6/40
02.11.2013 - kutsu - KRJ - HeB - 6/40
03.11.2013 - kutsu - KRJ - HeB - 6/40
18.02.2014 - kutsu - KRJ - HeB - 5/50
19.02.2014 - kutsu - KRJ - HeB - 6/50
31.10.2013 - kutsu - KRJ CUP - HeA - 10/343
25.02.2014 - kutsu - KRJ - HeA - 3/40
07.11.2014 - kutsu - KRJ - HeA - 6/40
11.11.2014 - kutsu - KRJ - HeA - 5/40
03.11.2014 - kutsu - KRJ - HeA - 5/40
04.11.2014 - kutsu - KRJ - HeA - 1/40
05.11.2014 - kutsu - KRJ - HeA - 5/40
17.11.2014 - kutsu - KRJ - HeA - 2/40
19.11.2014 - kutsu - KRJ - HeA - 3/40
18.11.2014 - kutsu - KRJ - HeA - 5/30
23.11.2014 - kutsu - KRJ - HeA - 1/30
18.11.2014 - kutsu - KRJ - HeA - 5/30
23.11.2014 - kutsu - KRJ - HeA - 1/30
13.11.2014 - kutsu - KRJ - HeA - 4/25
14.11.2014 - kutsu - KRJ - HeA - 4/25
16.11.2014 - kutsu - KRJ - HeA - 2/25
16.11.2014 - kutsu - KRJ - HeA - 4/25
18.11.2014 - kutsu - KRJ - HeA - 2/30
20.11.2014 - kutsu - KRJ - HeA - 1/30
21.11.2014 - kutsu - KRJ - HeA - 4/30
17.11.2014 - kutsu - KRJ - HeA - 1/30
19.11.2014 - kutsu - KRJ - HeA - 5/30
20.01.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 3/30
24.01.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 4/30
25.01.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 2/30
24.01.2015 - kutsu - KRJ - HeB - 2/60
31.05.2015 - kutsu - KRJ CUP - HeA - 17/370
30.06.2017 - kutsu - KRJ CUP - HeA - 17/292
19.08.2013 - kutsu - ERJ - 100cm - 5/30
14.08.2013 - kutsu - ERJ - 100cm - 3/45
02.09.2013 - kutsu - ERJ - 100cm - 5/50
03.09.2013 - kutsu - ERJ - 100cm - 6/50
05.09.2013 - kutsu - ERJ - 100cm - 3/50
02.11.2013 - kutsu - ERJ - 100cm - 2/40
25.10.2013 - kutsu - ERJ - 100cm - 6/40
27.10.2013 - kutsu - ERJ - 100cm - 4/40
28.10.2013 - kutsu - ERJ - 100cm - 4/40
29.10.2013 - kutsu - ERJ - 100cm - 2/40
03.11.2013 - kutsu - ERJ - 100cm - 1/40
25.10.2013 - kutsu - ERJ - 100cm - 3/50
28.10.2013 - kutsu - ERJ - 100cm - 1/50
02.11.2013 - kutsu - ERJ - 100cm - 5/50
14.02.2014 - kutsu - ERJ - 100cm - 6/50
14.02.2014 - kutsu - ERJ - 100cm - 6/50
25.02.2014 - kutsu - ERJ - 100cm - 5/30
26.02.2014 - kutsu - ERJ - cm - 2/30
28.02.2014 - kutsu - ERJ - cm - 3/30
01.03.2014 - kutsu - ERJ - cm - 4/30
21.02.2014 - kutsu - ERJ - 100cm - 1/30
23.02.2014 - kutsu - ERJ - 100cm - 5/30
17.10.2014 - kutsu - ERJ - 100cm - 6/60
19.10.2014 - kutsu - ERJ - 100cm - 3/60
20.10.2014 - kutsu - ERJ - 100cm - 1/60
09.11.2014 - kutsu - ERJ - 100cm - 2/50
15.11.2014 - kutsu - ERJ - 100cm - 7/50
01.11.2014 - kutsu - ERJ - 100cm - 5/30
30.11.2014 - kutsu - ERJ CUP - 100cm - 28/301
24.11.2014 - kutsu - ERJ - 90cm - 4/50
24.11.2014 - kutsu - ERJ - 90cm - 4/50
16.01.2015 - kutsu - ERJ - 90cm - 7/60
17.01.2015 - kutsu - ERJ - 90cm - 1/60
15.01.2015 - kutsu - ERJ - 100cm - 4/55
03.02.2015 - kutsu - ERJ - 90cm - 4/30
02.02.2015 - kutsu - ERJ - 90cm - 5/30
24.01.2015 - kutsu - ERJ - 90cm - 3/30
03.02.2015 - kutsu - ERJ - 100cm - 4/30
04.02.2015 - kutsu - ERJ - 90cm - 3/30
05.02.2015 - kutsu - ERJ - 90cm - 4/30
30.04.2015 - kutsu - ERJ CUP - 90cm - 22/242
31.01.2016 - kutsu - ERJ CUP - 90cm - 20/233
31.10.2017 - kutsu - ERJ CUP - 90cm - 12/137
17.08.2013 - kutsu - VVJ - vaativa yskiköille - 2/27
19.08.2013 - kutsu - VVJ - vaativa yksiköille - 3/27
15.08.2013 - kutsu - VVJ - vaativa yksiköille - 5/30
21.08.2013 - kutsu - VVJ - vaativa yksiköille - 5/30
24.08.2013 - kutsu - VVJ - noviisi yksiköille - 4/30
04.02.2014 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksilöille - 5/30
05.02.2014 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 1/40
10.02.2014 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 5/40
20.02.2014 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 3/40
21.02.2014 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 4/40
03.11.2014 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty parivaljakko - 3/24
06.11.2014 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 3/40
13.12.2014 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 2/50
01.12.2014 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 3/40
06.12.2014 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 5/40
09.12.2014 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 2/40
10.12.2014 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 3/40
19.12.2014 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 2/40
14.01.2015 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 1/30
19.01.2015 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 1/15
19.01.2015 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 3/29
23.01.2015 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 4/29
24.01.2015 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 7/84
08.02.2015 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 1/40
09.02.2015 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 6/40
10.02.2015 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 6/40
15.02.2015 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 4/40
17.02.2015 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 4/30
13.02.2015 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 5/37
16.02.2015 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 4/37
24.02.2015 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 1/40
26.02.2015 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 3/40
04.03.2015 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 3/40
08.03.2015 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 3/40
09.03.2015 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 2/40
10.03.2015 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 2/40
06.03.2015 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 5/30
07.03.2015 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 1/30
16.03.2015 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 1/40
20.03.2015 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 2/28
23.03.2015 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 5/40
26.03.2015 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 4/40
27.03.2015 - kutsu - VVJ - vaativa yhdistetty yksiköille - 4/40
31.08.2015 - kutsu - VVJ CUP - vaativa yksilövaljakoille - 8/77

ETUSIVU | HEVOSET | ESITTELY | TOIMINTA
Webdesign © Pirdila     Faconde on virtuaalitalli!