Perustiedot


mooa

Nimi: Davonna NY Syntynyt: 14.1.2010 (19v.)
Rotu & skp: New Forest, tamma Säkä: 145cm
Rekisterinumero: VH11-027-0086 Väri: Tummanruunikko
Kasvattaja: Naveyard Omistaja: Fame, Frida VRL-05826
Painotus: Esteratsastus Koulutustaso: KoHeB, Re120

(Palkittu lokakuun NFL tilaisuudessa NFL-III palkinnolla pistein 10-12,5-40-5,5-12-6=86p.)
Palkittu marraskuun NFL tilaisuudessa NFL-I palkinnolla pistein 10,5 + 40 + 30 + 30 + 25p. (18+7) + 6 = 141,5p.
Palkittu maaliskuun ERJ tilaisuudessa ERJ-II palkinnolla pistein 7+44+12+20+12=95p.
Palkittu maaliskuun YLA tilaisuudessa YLA2 palkinnolla pistein 31(18+13)-25,5(13,5+12)-17-13-5=91,5p.
Palkittu joulukuun KTK tilaisuudessa KTK-II palkinnolla pistein 21+19+18+19=77p.
Ch, myönnetty 02.10.2017


Ikääntyminen

Täytti 4v. 01.06.2010.

14.01.2010 --> 0 vuotta
01.06.2010 --> 4 vuotta
01.10.2010 --> 5 vuotta
01.02.2011 --> 6 vuotta
01.10.2014 --> 17 vuotta
01.02.2015 --> 18 vuotta
01.06.2015 --> 19 vuotta
01.10.2015 --> 20 vuotta


Luonne

Davonna NY tutummin Donna on ihanan persoonallinen pienisuuri ja suurella ponisydämellä varustettu ponitamma. Ensimmäistä kertaa kun näin tamman ihastuin sen luonteeseen, tamma oli mitä kiltein hoidettava ja jaksoi seistä hoidettavana tuntikausia. Donna on suloinen ponitamma ja tietää missä raja menee ja mitä saa tehdä. Energinen ja iloinen asenne tekee ponista niin suloisen ettei sille voi ollenkaan suuttua, lisäksi poni on syötävän suloinen.

Ratsastaessa Donna on melko vaativa, eikä anna mitään ilmaiseksi. Tammalta pitää osata vaatia sillä muuten se rupeaa luistamaan sille annetuista tehtävistä. Jos tamman kanssa osaa olla napakka ja laittaa sen tekemään kunnolla töitä, niin silloin Donna kulkee oikein hyvin. Esteet ovat Donnan vahvuuksia ja esteen nähdessään pitkästynyt poni muuttuu dynamiittiduracell pupuksi, korvat hörössä poni steppailee hetken mutta rauhoittuu heti kun on saanut ensimmäiset esteet hypättyä. Koulupuolella Donna on toki taitava, mutta ponin mielestä koulu on tylsää ympyröiden ympäri sahaamista, yleensä poni muuttuu laiskaksi eikä millään huvittaisi tehdä mitään. Napakan ratsastajan kanssa Donna menee oikein kivasti ja liihottaa kivat lisätyt ravit ja tekee pohkeenväistöt ja muut kiemurat korvat hörössä.

Donna on niin sanottu 'jokapaikan höylä', poni pitää kaikista ihmisista ja muistakin otuksista. Kisoissa se ei malttaisi keskittyä ratsastajaan vaan haluaisi tehdä tuttavuutta muiden hevosten kanssa. Tällöin voi käydä niin että Donna jämähtää paikoilleen eikä liiku ennenkuin on saanut tutustua lähimpänä olevaan kaveriin, kesken radankin Donna saattaa keskittyä muihin ihmisiin ja hevosiin. Ratsastajan pitää vain olla napakka ja näyttää ponille kuka määrää.


Sukutaulu


i. Alwyn´s Translator
nf, 147cm, koVaB, re130cm
VIR MVA Ch, ERJ-II, YLA2, NFL-II
ii. DJ's Bow Wow iii. PP's Transinformation
iie. Maytime's Celebrity
ie. Calina iei. Feels Like Kashmir
iee. Larissa
e. Tryin' Dolly
nf, 146cm koHeB, re120cm
ei. Trevor Gone Wrong eii. Trevorian
eie. Idea Went Bad
ee. Dollyann eei. Dolby DGT
eee. Molly Unleashed

isä Alwyn's Translator on upea punaruunikko ori. Alwyn's Translator on kisannut paljon ERJ:n alaisissa kilpailuissa ja on sijoittunut niissä hyvin. Oriilla on jos jonkin moista kunniamainitaa VIR MVA Ch, ERJ-II, YLA2, NFL-II. Tällä upealla oriilla on tällä hetkellä kuusi varsaa joista vain yksi on ori. Ori periyttää vahvasti ruunikko-geeniä, mutta varsoilla on myös erikoisempaa väriä. Luonteeltaan ori on sähäkkä ja energinen.
ii. DJ's Bow Wow on upea käyttöponi, jolla on useita sijoituksia esteratsastuksesta. Orilla on neljä varsaa joista kaikki ovat hyvin menestyviä estehevosia. Ori on rakenteeltaan ryhdikäs, se on kumminkin hieman turhan hevosmainen. Ori on luonteeltaan kuuma, mutta silti käsiteltävissä oleva. Ori on rakenteestaan huolimatta ensimmäisellä palkinnolla palkittu.
PP's Transinformation on ollut koko elinikänsä haluttu siitosori, sillä sen suku on täynnä kantakirjattuja poneja hyvillä kilpailutuloksilla ja komealla ulkomuodolla. Orilta itseltään löytyy kuitenkin nuorena tapahtuneen ruunauksen takia ainoastaan kaksi kilparadoilla nähtyä jälkeläistä, mutta sen täysisisaruksilla vauvoja on siunaantunut enemmän.
Maytime's Celebrity ei ulkomuodoltaan ollut mitenkään eriloinen - ruunikko, tavallisen näköinen nf-tamma, mutta erittäin kova hyppäämään! Siltä löytyy tuloksia yli metrin luokista, sijoituksia kenttäratsastuksessa ja myös muutama kappale kouluratsastuksessa. Eniten kuitenkin esteisiin painottunut tamma on kuitenkin synnyttänyt vain yhden jälkeläisen lupaavasta ansioluettelosta huolimatta.
ie Calina on kimo 146 cm korkea estehevonen. Se on kantakirjassa toisella palkinnolla. Sillä on kaunis ja siro ruumis, mutta sillä on kumminkin voimakkaat jalat ja niissä hyvä luusto. Tamma on hyppinyt metrin ratoja ja on pärjännyt niissä oikein hyvin. Luonteeltaan tamma on nöyrä, mutta kuuma kilpahevonen
Feels Like Kashmir on monille lajin harrastajille tuttu Englannissa, sillä sen nimi pomppaa monesti esiin kilpaponien sukutauluissa ja sen nimissä on edelleen muutamat ansiokkaat voitot kouluradoilla.
Larissa on taasen Englannissa syntynyt, harvinaisista linjoista polveutuva kimo newforestinponi, jonka suvusta löytyy poneja niin koulu-, este- kuin kenttäradoillekin ja myös kantakirjauspalkintoja. Harvinaisen suvusta tekee se, että jostain syystä kaikilta suvussa esiintyviltä poneilta löytyy erittäin harva jälkeläinen.

emä Tryin' Dolly on harvinaisen värinen voikko. Tamma on kisannut paljon ERJ:n alaisissa kilpailuissa ja kerännyt mainetta niissä. Tammalla on kolme jälkeläistä. Luonteeltaan tamma on kuuliainen olematta helppo. Hyvin hevosmainen poni kyseessä.
ei. Trevor Gone Wrong on musta komea yleisori. Ori on kantakirjattu ensimmäisellä palkinnolla. Sillä on paljon kilpailu menestystä niin koulu kuin estepuolellakin. Orilla on tyydyttävä rotuleima, mutta sillä on todella hienot liikkeet. Se periyttää varsoille kompaktia rakennetta, laajoja liikkeitä ja hyvää este kapasiteettia. Ori on luonteeltaan järkevä ja iloinen. Orimaisuus ei ole miehen vahvin puoli, mutta kyllä tästäkin pojasta lähtee tanssi askelia tarpeen vaatiessa.
ee. Dollyann kantaa myös hienoa voikko-geeniä. Tamma ei ole kisannut kovinkaan paljon, mutta on se kumminkin pärjännyt. Tamma periyttää voikkoa väri, sillä sen kahdesta varsasta molemmat ovat olleet voikkoja. Tamma on kantakirjassa toisella palkinnolla.


Jälkeläiset


s. 19.04.2010 t. Fame´s Delilah (i. Painswick Stardust)
s. 05.05.2010 t. Fame´s Rianna (i. Apollo VIE)
s. 15.02.2012 o. Fame's Handbrake (i. Nerian Dandelion)
s. 02.03.2012 t. Fame's Magaluna (i. Apollo VIE)
s. 15.01.2013 o. Fame's Darwin (i. Samuel NY)
s. 05.07.2014 o. Fame's Dawson (i. Jefton's Jackiepot)
s. 19.01.2014 t. Fame's Yelinde (i. Carusos Fernando)
s. 15.05.2015 o. Fame's Dreamcatcher (i. Funfair's Lysander)
s. . (i. )

Päiväkirja & valmennukset


Kouluvalmennus, valmentajana Cenla
Donna ja Frida aloittivat kouluvalmennuksen keskikäyntiä kävelemällä. Tamma oli kauniisti peräänannossa ja tuntui osaavan paljon, vaikka olikin "vain" helppo B tasoinen. Keskikäyntiä käveltiin ihan jonkin aikaa, sillä unohduin hieman korjaamaan Fridan istuntaa ja käsien asentoa. Käyntien jälkeen ravattiin, ensin kevyttä, sen jälkeen harjoitusravia. Donna pysyi peräänannossa ja Frida kevensi rytmikkäästi. Harjoitusravissa tuntui olevan pientä jousto ongelmaa, mutta tämä korjaantui pienellä ohjeistuksella. Kun ravi tuntui menevän hyvin, oli vuorossa laukka. Laukkaa mentiin pitkin ja poikin kenttää, ja tehtiin kiemuroita ja ympyröitä. Donna taipui todella hienosti! "Normaalin" laukan jälkeen oli vuorossa vastalaukka ympyrällä. Nostossa oli pientä hankaluutta, eikä vastalaukkaa meinannut löytyä, mutta muutaman yrityksen jälkeen sekin kaivautui esille. Vastalaukka meni oikeaan suuntaan paremmin, kuin vasempaan. Mutta loppujen lopuksi se onnistui myös vasempaan suuntaan kun tamma oli kunnolla taipunut ja vetristynyt. Laukan jälkeen teimme käynti- ja ravipohkeenväistöjä jotka ratsukko osasi myös HYVIN! Loppuverryttelyiksi harjoittelimme suoraan peruutuksesta raviin siirtymistä, joka onnistui loppujen lopuksi upeasti, tamman kuunnellessa kunnolla ratsastajaansa. Näiden harjoitusten jälkeen oli hyvä lopettaa, joten sitten tulivat vuoroon rauhalliset ja mukavat loppukäynnit.

Estevalmennus, valmentajana Laura M.
Alkuverryttelyissä jo tuli huomattua että Donna on vaativa neito joka ei anna ilmaiseksi mitään. Ohjeistin sinut hetkeksi verkkaamaan tammaa toiseen päätyyn ku nostelin itse esteitä kentälle. Ensimmäinen tehtävä olisi hypätä U kirjaimen muodossa olevia esteitä joiden välissä oli tiukka mutka. Seuraavaksi kyseiseen tehtävään liitettiin pienen mutkan taakse vielä kolmen esteen jumppa. Verryttelyksi annoin teidän hypätä muutaman kerran yksittäistä pystyestettä.Donna vaikutti olevan todella innokkaalla mielellä joten pian siirryttiinkin verkkaesteestä ensimmäiseen tehtävään. Selitin tehtävän nopeasti ja painotin että mutkassa ei saa olla liikaa vauhtia ettei mene koko ratsukko mukkelismakkelis. Maiskautit tammasi liikkeeseen ja aloit lähestyä ensimmäistä estettä. Hyppy lähti hieman kaukaa mutta korjasit asennon heti laskeutumisessa. Mutka oli oikein mallikelpoinen, se hillitsi hieman kuumunutta Donnaa kun ei siinä kovin nopeaa pääse. Toinen este sujui ilman sen kummempia sähläyksiä.Käskin tulla heti perään uudesti ennen kuin alettaisiin hyppäämään jumppasarjaa. Toinen kierros sujui huomattavasti paremmin, tammasi alkoi rauhoittua ja nyt hypyt oli siistejä ja tasapainoisia. Kaarre sujui samaan tapaan kuin ensimmäiselläkin kerralla, hillitysti. Kun tämä tehtävä oli hallinnassa käskin tulla muutaman kerran noin 80 senttistä jumppaa pitkällä sivulla. Donna syöksähti innolla kohti esteitä ja saitkin napata harjasta kiinni että pysyit kyydissä sarjan läpi. En kelpuuttanut suoritusta vaan käskin tulla heti uudelleen.Toisella kierroksella sait ennen sarjaa otettua Donnaa vähän kiinni ja nyt hypytkin alkoi sujua. Tamman innokuudesta johtuen koko tehtävää ei hypättykään mutta yksittäisenä ne sujui loppua kohden paaaljo paremmin. Kotiin nyt vaan noita jumppa treenejä, ne tuntuu Donnaa innostavan

Estevalmennus, valmentajana Selena
Frida talutti vielä lumiselle kentälle punaruunikon New Forest-tamman. Sovimme suurinpiirtein valmennuksen kulusta ja Frida nousi selkään. Alkuverryttely sujui hyvin, mutta tamma yritti koko ajan lipsua töistä. Tällöin Frida pisti tamman nopeasti takaisin ruotuun eikä antanut Donnan laiskotella. Lämmiteltiin vielä laukassa ja ravissa ja Frida piti koko ajan istuntansa tiukkana ja napakkana. Lähdin hakemaan estetarvikkeita ja jätin teidät vielä lämmittelemään. Rakensin kaksi 80cm pystyestettä ja ohjasin Fridan hyppäämään niitä. Donnan hyppytyyli oli puhdas ja tamman ja esteen väliin jäi reilusti varaa. Hyppäsitte nämä esteet muutaman kerran ja sitten siirryttiin haastavampiin tehtäviin. Rakensin toiselle pitkälle sivulle kolmen esteen pystysarjan. Donna syöksyi esteille ja pomppi ne läpi jotenkuten tyylittömästi. Frida käänsi tamman heti uudestaan esteille ja osasi tällä kertaa varautua innokkaaseen reaktioon ja hillitsi tammaa hieman. Sarja sujui ilman virheitä ja siirryimme seuraavaan tehtävään. Rakensin toiseen päätyyn 100cm okserin ja yhden 120cm pystyn. Okseri meni yli puhtaasti, ja muutaman yrityksen jälkeen Donna liiteli pystynkin yli. Sitten vielä loppukäynnit ja valmennus oli ohi. Nyt vaan sarjoja ja itsehillintää harjoitteluun Donnalle. Oikein hieno ja taitava poni.

Estevalmennus, valmentajana Mariella
Opastin ratsukkoa aloittamaan alkulämmittelyn, mutta muuten Donna teki ratsastajansa kanssa lämmittelyn itsekseen. Minä laitoin esterataa valmiiksi, mutta samalla myös seurasin Donnan liikettä. Tamma näytti pian kyllästyvän ja siinä tulikin ratsastajalle ongelmia saada tamma työskentelemään kunnolla. Päätin tulla avuksi: Donnan piti suorittaa puomirata, johon tarvittiin sekä ratsastajan että ratsun täydellistä paneutumista. Donna innostui heti ja tekikin työtä. Oli erittäin palkitsevaa katsoa, kuinka tamma pani parastaan jo alkuvaiheessa. Kunnon alkulämmittelyn jälkeen Donna oli hyvin keskittynyt ja todellakin teki työtä käskettyä sekä kuunteli ratsastajan apuja, joten päätimme aloittaa itse valmennuksen. Rata koostui viidestä 110-120cm:n esteistä, mutta rata oli vaativa – ihan vain sen takia, ettei Donna tylsistyisi! Donna hyppäsi ensimmäiset kierrokset aivan loistavasti, mutta kolmennalle yrityksellä tamma oli kuitenkin jo tylsistyi! Ohjastin ratsukon hyppäämään paria estettä hieman sivummalle, kun lisäsin hieman vaikeutta rataan: jyrkän käännöksen jälkeen trippeli, jonka viimeinen puomi oli 125cm. Ensimmäisellä kerralla Donna tiputti viimeiden puomin, mutta toisella tamma oli valmistautunut korkeaan esteeseen ja ylitti okserin täydellisesti sekä samalla suoritti koko radan puhtaasti. Donna oli valmennuksen jälkeen vielä kovassa kunnossa, joten ratsukko teki pari verryttely hyppyä ennen kuin opastin heidät loppuvenytyksiin.

Estevalmennus, valmentajana Viiwy
Huomasin heti, että olette työskennelleet Donnan kanssa paljon yhdessä ja tunnet hevosen hyvin. Pyysin teitä ravaamaan ympyröitä ja kiemurauria, jotta DOnna lämpeää kunnolla. Tunnin teemaksi valitsin sarja esteet, koska yleensä ne ovat kaikkein vaativimpia. Teidän verrytellessä kokosin kolmen esteen sarjan ja yhden pystyn erikseen. Sarjaan rakensin kaksi pystya ja okserin, joiden väli oli 10m. Aloitte nostamaan laukkaa ja pyysin tekemään pari laukka ympyrää esteen ympärille, koska Donna innostui silminnähden esteistä. Poni steppaili hiukan ja laukka nousi hyvin rivakasti. Kun Donna oli rauhoittunut pyysin tulemaan kentän halkaisijalla olevan esteen. Katsoit hyvin jo ennen halkaisijalle kääntymistä estettä, joka selvästi kertoi jo etukäteen Donnalle minne mennään. Ponnistus osui erinomaisesti ja este mentiin lennokkaasti yli. Seuraavaksi siirryimme sarjalle. Tulitte reippaassa laukassa kohti ensimmäistä estettä. Se sujui hyvin, mutta askeleet eivät sopineet seuraavalle, joten tamma kielsi. Pyysin tulemaan uudestaan ja lyhentämään laukkaa ensimmäisen esteen jälkeen. Nyt koko sarja sujui hyvin. Tulitte saman sarjan vielä pari kertaa uudestaan kokeilemalla useampaa askelta sekä pidempää askelta esteiden väliin. Donna on hyvin energinen esteillä, joten suosittelen menemään vähemmillä askelilla esteiden välit.

Estevalmennus, valmentajana helllu
Ratsukko verrytteli kaikissa askellajeissa, samalla kun kokosin muutaman esteen. Ratsukko hyödynsi verryttelyssä puomeja, joista Donna selvästi piti: tamma nosti jalkojaan niin korkealle kuin kykeni. Olin rakentanut kentän keskelle pienen okserin, sekä lyhyelle sivulle viuhkan. Ratsukko tuli ensin pelkkää viuhkaa, jotta Donna tajuaisi idean. Ponitamma yritti livistää ulkokautta ohi, mutta muutaman yrityksen jälkeen Frida sai jekkuilevan tamman kuriin. Ratsukko tuli vielä viuhkaa ja okseria ympyrällä, tehtävä onnistui hyvin. Teimme sitten hieman haastavampia kaaria, joiden väliin piti saada aina tietty määrä askelia. Ongelmaksi kehkeytyi se, että Donna alkoi valua etupainoiseksi. Välillä tamma oli jopa niin etupainoinen, ettei jaksanut enää nousta hyppyyn, vaan kielsi tai meni läpi. Opetin Fridaa nyppimään ponin päätä aika ajoin ylös, jolloin 120sentin esteet eivät tunnu miltään. Tällä potentiaalisella ponilla voi päästä pitkälle myös koulupuolella!

Päiväkirjamerkintä, kirjoittajana Frida
Tamman kisaura on nyt jo takana päin ja siihen olemmekin todella tyytyväisiä! Suurimmasta osasta tuli jonkinlainen sijoitus, tietysti joukkoon mahtui myös niitä epäonnistumisia. Nyt onkin sitten vielä muutaman varsan aika jonka jälkeen suuntaamme laatiksiin. Donna saakin nyt nauttia hyvin ansaituista eläkepäivistä, unohtamatta monipuolista liikuntaa. Olen kyllä ollut enemmän kuin tyytyväinen siihen että tamman päätin aikanaan ostaa!

Päiväkirjamerkintä, kirjoittajana Frida
Tänään päätin piristää molempien päivää ja lähteä sen kunniaksi maastoon! Päiväkin oli siihen mitä parhain, oli lämmintä muttei kuitenkaan liian kuuma. Varustin Donnan jonka jälkeen suuntasimme metsäpolulle. Suurimman osan matkasta vain kävelimme ja nautimme luonnon rauhasta, mutta olihan meidän pakko pari revittelypätkääkin ottaa! Kun palasimme tallille, tamma oli todella rennon ja hyväntuulisen oloinen. Varusteiden riisumisen jälkeen se saikin palata laitumella nauttimaan kesäpäivästä.

Päiväkirjamerkintä, kirjoittajana Frida
Pidin tänään tyttärelleni Emmille ja Donnalla estetunnin. Vaikka tammalla alkaa olemaan ikääkin jo, ei sitä kyllä heti arvaisi. Emmillä on koko tunnin ajan kädet täynnä töitä että sai hillittyä tammaa, oli sillä sen verran energiaa ja intoa! Loppujen lopuksi pääsimme hyppäämään kohtalaisen isoakin rataa onnistuneesti. Yhdessä vaiheessa Emmiltä meinasi jo usko loppua ettei tästä mitään tule, mutta onneksi tyttö ei kokonaan hermojaan menettänyt ja jatkoi sinnikkäästi. Se kyllä palkittiin tunnin päätteeksi!

Päiväkirjamerkintä, kirjoittajana Frida
Ilmoitin tamman juuri NFL:n tilaisuuteen jossa olisi tarkoitus korottaa nykyistä palkintoa. Odotan ainakin II-palkintoa mutta salaa toivon tietenkin I-palkintoa. Perjaatteessa Donnalla pitäisi olla ihan hyvät mahdollisuudet myös siihen. Täytyy vain toivoa ettei se ainakaan pilaa sitä mahdollisuutta omalla käytöksellään mitä kyllä suuresti epäilen. Tämä kultainen tamma osaa kyllä käyttäytyä!


Kilpailumenestys


Vain sijoitukset. Sijoituksia ERJ yht. 65kpl, voitot boldattu.
kutsu - NJ - ponit - 2/12, irtoSERT
12.12.2016 - kutsu - VSN - nf tammat - 1/4, CH
22.03.2017 - kutsu - NJ - nf tammat - 3/8, irtoSERT
13.08.2017 - kutsu - VSN - nf tammat - 2/5, RCH
03.08.2017 - kutsu - NJ - nf tammat - 3/9, irtoSERT
09.04.2017 - kutsu - NJ - nf - 2/6, irtoSERT
30.05.2017 - kutsu - NJ - nf tammat - 2/8, irtoSERT
29.01.2011 - kutsu - ERJ - 120cm - 1/50
28.01.2011 - kutsu - ERJ - 120cm - 4/60
02.05.2011 - kutsu - ERJ - 120cm - 5/30
06.05.2011 - kutsu - ERJ - 120cm - 2/30
15.05.2011 - kutsu - ERJ - 120cm - 3/40
16.05.2011 - kutsu - ERJ - 120cm - 1/40
27.05.2011 - kutsu - ERJ - 120cm - 4/60
29.06.2011 - kutsu - ERJ - 120cm - 5/50
18.06.2011 - kutsu - ERJ - 120cm - 6/40
13.07.2011 - kutsu - ERJ - 120cm - 5/100
24.09.2011 - kutsu - ERJ - 120cm - 7/50
22.08.2011 - kutsu - ERJ - 120cm - 5/60
09.09.2011 - kutsu - ERJ - 120cm - 3/30
10.09.2011 - kutsu - ERJ - 120cm - 3/30
11.09.2011 - kutsu - ERJ - 120cm - 2/30
10.11.2011 - kutsu - ERJ - 120cm - 5/50
11.11.2011 - kutsu - ERJ - 120cm - 6/50
18.10.2011 - kutsu - ERJ - 120cm - 1/50
29.10.2011 - kutsu - ERJ - 120cm - 6/40
30.10.2011 - kutsu - ERJ - 120cm - 2/40
15.11.2011 - kutsu - ERJ - 120cm - 4/40
16.11.2011 - kutsu - ERJ - 120cm - 6/40
19.11.2011 - kutsu - ERJ - 120cm - 5/40
06.11.2011 - kutsu - ERJ - 120cm - 1/40
23.11.2011 - kutsu - ERJ - 120cm - 6/40
15.12.2011 - kutsu - ERJ - 120cm - 3/40
20.12.2011 - kutsu - ERJ - 120cm - 4/50
21.12.2011 - kutsu - ERJ - 120cm - 1/24
27.12.2011 - kutsu - ERJ - 120cm - 2/40
28.12.2011 - kutsu - ERJ - 120cm - 2/40
29.12.2011 - kutsu - ERJ - 120cm - 6/50
01.02.2012 - kutsu - ERJ - 120cm - 5/50
02.02.2012 - kutsu - ERJ - 120cm - 7/50
03.02.2012 - kutsu - ERJ - 120cm - 1/40
04.02.2012 - kutsu - ERJ - 120cm - 2/40
23.01.2012 - kutsu - ERJ - 120cm - 6/37
25.01.2012 - kutsu - ERJ - 120cm - 4/35
25.01.2012 - kutsu - ERJ - 120cm - 4/37
31.01.2012 - kutsu - ERJ CUP - 120cm - 10/141
04.02.2012 - kutsu - ERJ - 120cm - 6/50
05.02.2012 - kutsu - ERJ - 120cm - 4/50
06.02.2012 - kutsu - ERJ - 120cm - 4/75
06.02.2012 - kutsu - ERJ - 120cm - 5/78
01.03.2012 - kutsu - ERJ - 120cm - 6/60
05.03.2012 - kutsu - ERJ - 120cm - 5/50
10.03.2012 - kutsu - ERJ - 120cm - 4/50
09.03.2012 - kutsu - ERJ - 120cm - 2/50
11.03.2012 - kutsu - ERJ - 120cm - 1/50
02.03.2012 - kutsu - ERJ - 120cm - 5/50
02.03.2012 - kutsu - ERJ - 120cm - 7/60
18.03.2012 - kutsu - ERJ - 120cm - 4/30
20.03.2012 - kutsu - ERJ - 120cm - 2/30
05.03.2012 - kutsu - ERJ - 120cm - 1/60
06.03.2012 - kutsu - ERJ - 120cm - 2/60
26.03.2012 - kutsu - ERJ - 120cm - 6/80
27.03.2012 - kutsu - ERJ - 120cm - 4/80
09.03.2012 - kutsu - ERJ - 120cm - 3/54
22.04.2012 - kutsu - ERJ - 120cm - 5/30
23.04.2012 - kutsu - ERJ - 120cm - 2/30
03.04.2012 - kutsu - ERJ - 120cm - 3/30
04.04.2012 - kutsu - ERJ - 120cm - 2/30
02.04.2012 - kutsu - ERJ - 120cm - 3/60
30.06.2012 - kutsu - ERJ CUP - 110cm - 3/176
30.09.2012 - kutsu - ERJ CUP - 120cm - 1/188
31.05.2013 - kutsu - ERJ CUP - 110cm - 19/230

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!