Perustiedot


SN.

Nimi: Déja Vu Dainty Syntynyt: 28.04.2010 (19v.)
Rotu & skp: Ratsuponi (75%), tamma Säkä: 143cm
Rekisterinumero: VH11-029-0140 Väri: Punaruunikko
Kasvattaja: Dainty, Suomi Omistaja: Fame, Frida VRL-05826
Painotus: Kouluratsastus Koulutustaso: KoVaB, Re90


Palkittu toukokuun YLA tilaisuudessa YLA2 palkinnolla pistein 26(18+8)-29(17+12)-17-14-4=90p.
Palkittu huhtikuun KRJ tilaisuudessa KRJ-III palkinnolla pistein 7+43+0+20+15=85p. Palkittu helmikuun KTK tilaisuudessa KTK-III palkinnolla pistein 17+17+17+17=68p.

Ikääntyminen

Täytti 4v. 01.06.2010

28.04.2010 --> 0 vuotta
01.06.2010 --> 4 vuotta
01.10.2010 --> 5 vuotta
01.02.2011 --> 6 vuotta
01.10.2014 --> 17 vuotta
01.02.2015 --> 18 vuotta
01.06.2015 --> 19 vuotta
01.10.2015 --> 20 vuotta

Luonne

Dina on omapäinen ja haasteellinen tamma, jonka kanssa saa tosissaan tehdä töitä. Mitään se ei ilmaiseksi anna, mutta toisaalta siitä saa luotettavan ja hienon hevosystävän kun luottamus on kunnossa. Tamma ei helposti kunnioita vieraita ihmisiä, vaan luottaa mieluummin niihin samoihin vanhoihin kasvoihin, joiden kanssa on jo kauan toiminut. Uusia hevosystäviäkään se ei hyväksy kovin nopeasti vaan vaatii pitkän totuttelun. Kun uusi tulokas on sitten hyväksytty, saa se Dinasta ikuisen ystävän, joka puolustaa sitä naarasleijonan raivolla. Dina puolustaa myös omia varsojaan raivokkaasti tunkeilijoilta, mutta tutut ihmiset päästää mielellään katsomaan niitä.

Karsinakäytös tammalla on kunnossa, se on sille opetettu varsasta lähtien. Kaikki se päästää karsinaansa, eikä tee heille mitään. Vieraille ihmisille tamma on hyvin viileä ja välinpitämätön. Sen sijaan tuttuja ihmisiä tamma menee mielellään myös itse tervehtimään ja Dina on tunnettu myös suloisesta hörinästään, jolla se tervehtii tuttuja.
Tammaa saa harjata mistä ja miten vain, se ei varmasti tee mitään. Karsinaan saa tulla vaikka koko tallin väki, eikä neiti pahastu. Lapsetkin voivat huoletta touhuta tamman kanssa, sillä se varoo visusti satuttamasta heitä. Kavioiden putsaus, mahan harjaus, hännänselvittely; kaikki sujuu moitteetta. Varustaminenkin on melko helppoa hommaa, vaikka Dina osaakin välillä sikailla. Se kiertää karsinaa hieman levottomasti kun satula pitäisi laittaa selkään ja nostaa päänsä salamaakin nopeammin kun kuolaimet pitäisi laittaa suuhun. Se tietysti tekee varustamisesta toisinaan melkoisen haasteellista. Tutuille ihmisille tamma ei tätä tee, koska on jo oppinut kunnioittamaan heitä. Muutaman kenkkuilun jälkeen tamma yleensä antaa varustaa itsensä ihan kiltisti.
Taluttaessa kannattaa varoa omia jalkojaan, sillä Dina ei niitä ainakaan varo. Sillä on uskomaton kyky onnistua sotkemaan taluttajan varpaat vaikka olisi kuinka varuillaan tahansa. Muuten kulkee nätisti narussa tai vaikka ilman narua.

Dinan luotettavuus ja uskollisuus käy parhaiten ilmi ratsastaessa. Jos selässä on ponille tuttu ratsastaja se lämpenee nopeasti ja asettuu sekä taipuu erinomaisesti. Sen askeleet ovat kauniit ja korkeat, eikä se kyseenalaista ratsastajan käskyjä lainkaan, vaan tekee kaiken mitä käsketään. Jos ratsastaja kuitenkin antaa epäselviä apuja Dina-raukka joutuu aivan hukkaan eikä tiedä mitä tekisi. Tämän vuoksi poninratsastajan tulee olla asiansa osaava ja kyllin vaativa.
Dina pitää siitä kun saa näyttää taitojaan yleisölle ja se toteuttaa mieluusti ratsastajan pyynnöt kouluradalla. Parhaiten Dinalta luonnistuvat askelten kokoamiset ja väistöliikkeet. Usein näyttää, että tamma toimii vain ajatuksen voimalla. Homma on aivan toinen kun neidin selkään laitetaan vieras ihminen. Sen liikkeet ovat vaatimattomat ja matalat. Se ei kunnioita pätkääkään ratsastajan pyyntöjä, vaan haahuilee ihan oman päänsä mukaan. Vieraan ratsastajan kanssa on turha puhuakaan avotaivutuksista tai kootusta ravista. Dina ei varmasti tee mitään vaadittua, vaan kyseenalaistaa ratsastajan jokaisen käskyn. Tämän vuoksi luottamuksen tulee olla kunnossa jotta tamma näyttääparhaat puolensa.
Esteiden saloja Dina ei ole todellakaan sisäistänyt. Se ei vaan voi ymmärtää, miksi kummassa esteiden yli pitää hypätä, kun niiden läpikin pääsee niin hyvin. Ja voihan ne tarvittaessa kiertääkin… Jos tamman sitten jostain syystä saa hyppäämään, se tekee kyllä sellaisia kenguruloikkia että on suoranainen ihme jos ratsastaja pysyy kyydissä.
Maastoillessa Dina on mukava kaveri. Se on rauhallinen ja nauttii itsekin kauniista maisemista. Se ei edes osaa säikähtää mitään, vaan katselee tyynesti kun iso rekka menee sen ohi tai lintuparvi lehahtaa lentoon sen vierestä. Laukkapätkillä ponista löytyy kyllä virtaa, vaikka se koko ajan käsissä onkin. Kisoissa tamma tekee parhaansa ja sen voitontahto on uskomaton. Se ei luovuta missään tilanteessa vaan pyrkii korjaamaan myös ratsastajan virheet ja rakastaa sitä, kun sadat silmäparit katselevat sen suoritusta. Dina on tottunut kisakonkari, joka ei hermoile mistään.


Sukutaulu

i. Dazzling
nf, 142cm, koVaB, re110cm
ii. 4U
nf, 146cm
iii. Better With You
nf, 141cm
iie. Replay Merrie
nf, 138cm
ie. Silverway Dalié
nf, 148cm
iei. Silverway Michael
nf, 140cm
iee. Silverway April
nf, 142cm
e. Finanya
wpb (50%), 145cm, koHeA, re90cm
VWY-III
ei. Taking Chance
fwb, 166cm
eii. Immortality
fwb, 159cm
eie. Guilty In Love
trak, 153cm
ee. Fransiscà L
wB, 137cm
eei. Fruite Carro
wB, 139cm
eee. Nackhetar v. Tweed
wB, 136cm

Dinan isä Dazzling on komea new forest ori. VRL:lästä löytyy orilta vain yksi jälkeläinen, siis Dina. Voi kuitenkin olla että Dazzlingillä on enemmänkin jälkeläisiä, mutta niitä ei ehkä ole rekisteröity. Dazzling periyttää jälkeläisilleen hienoa hyppytyyliaan sekä loistokasta kapasiteettia esteille. Dazzling on kilpauransa suorittanut esteratsuna ja kerännyt ainakin 15 sijoitusta. Ori hyppää aivan upealla tyylillä 110 sentin esteitä, mutta taipuu silti kouluratsunakin jopa vaativaan B:hen. Dazzlingin säkäkorkeus on 142 senttimetriä, eli ei se niitä kaikkein suurimpia ole - mutta ei toisaalta pieninpiäkään.
Dinan isänisä 4U ylsi esteratsuna melko kiitettäviin tuloksiin, se oli 146 senttinen new forest ja hyppäsi kilpailuissa poikansa tavoin 110 sentin ratoja. Kouluratsuna 4U ei ollut kovin taitava, ja poni myös inhosi kyseistä lajia. 4U Joutui valitettavasti lopettamaan kilpailu uransa jo kymmenen vuotiaana loukattuaan jalkansa. Loukkaantumisensa jälkeen upea ori sai viettää ihania eläke vuosia laitumella muutaman muun ponin kanssa. 4U:ta käytettiin sen eläkevuosien aikana myös siitokseen, ja se onkin jättänyt useita upeita jälkeläisiä, suuri osa näistä jälkeläisistä on kilpaillut esteillä. 4U jouduttiin päästämään vihreämmille laitumille tämän ollessa 20 vuotias.
Dinan isänemä Silvervay Dalie on kouluratsastuksessa suorastaan loistanut new forest neitokainen. Silvervay Daliekaan ei kilpaillut nk. kokonaista kilpauraa vaan se kilpaili vain 13 vuotiaaksi saakka. 13 vuoden iässä Silvervay Dalie nimittäin mursi jalkansa, se kyllä toipui tästä, muttei niin hyvin että tammaa olisi enää kannattanut kouluratsuna käyttää saati sitten kilpailuttaa. Niinpä Silvervay Dalie siirtyi siitoskäyttöön. Silvevay Dalie sai tammaksi todella monta jälkeläistä - niin loistokkaita kouluratsuja kuin kaunokaisia esteratsujakin.

Dinan emä Finaya on ratsuponi, - tarkemmin welsh part bred, tamma. Finaya on puoliksi welsh poni ja puoliksi suomalainen puoliverinen. Puoliverisestä isästä huolimatta siro tamma on vain 145 senttiä korkea. Finaya on kierrellyt estekenttiä, hyvin se on pärjännyt. Tamma on palkittu myös VWY-III palkinnolla 25.4.2012. Finaya hyppää koostaan huolimatta 120 senttisiä esteitä, kouluratsuna tamma osaa helpon B:n asiat. Osaamisestaan huolimatta Finaya on kilpaillut myös helpommissa luokissa, sen kilpailu taso nimittäin on ollut 90-120cm. Dina on kauniin värisen Finayan ainut varsa.
Dinan emänisä Taking Chance on komea suomalainen puoliverinen herrasmies. Taking Chance oli rotuisekseen melko pienikokoinen, vain 158 senttimetriä. Pienestä koostaan huolimatta Taking Chance oli varsin ponnuvoimainen ja jopa 140 senttimetrin radoilla menstynyt sekä hyviä suorituksia tehnyt ori. Taking Chance periytti myös jälkikasvulleen paitsi pientä kokoaan niin myös loistokasta ponnuvoimaansa - ei siis mikään ihmekkään että kun Taking Chance ja upea liikkeinen tamma yhdistettiin niin oli tuloksena kaunis poni joka oli myös hyvä hyppäämään.
Immortality oli menestyksekäs puoliveriori. Kilpaili pääpainotteisesti esteiden parissa Suomessa, mutta näyttäytyi muutamia kertoja myös ulkomailla. Orin jälkikasvusta löytyy hyvin sekalaista poppoota, ihan ruohon leikkurinvirkaa toimittavasta tätiratsusta kilpakenttien valloittajiin.
Guility In Love ei elämänsä aikana nähnyt kilpakenttiä oikeastaan lainkaan, korkeintaan parit seuratason esteradat ihan vain virkistykseksi. Tamma toimi siis lähinnä siitoshevosena periyttäen sukunsa hyvää hyppykapasiteettia ja kilpahevoselle sopivaa, yritteliästä ja lojaalia luonnetta.
Dinan emänema Francico L on Suomeen manner-Euroopasta saapunut ja suvultaan "kansallinen" Welsh B tamma. Francico L kilpaili kolmisen vuotta helppo A tasoista koulua, mutta jostain syystä ei kestänyt kisakäyttöä. Francico L siirtyi siis jo melko nuorena siitos käyttöön. Fracico L sai useita hienoja jälkeläisiä - olihan tamma itsekkin hieno rakenteinen ja upea liikkeinen. Fracico L periytti edellä mainittuja ominaisuuksiaan melkein jokaiselle jälkeläiselleen, joten nämä parjäsivät emänsä tavoin hyvin niin näyttelyissä kuin koulukentilläkin.
Fruite Carro on Saksassa asuva ori. Siltä löytyy menestystä oman maansa kouluradoilta ihan kiitettävästi. Myös orin jälkikasvu on menestynyt Saksassa hyvin kouluradoilla.
Nackheater v. Tweed on alunperin Puolasta mutta nykyisin asuu Saksassa. Se on kilpaillut menestyksekkäästi kouluratsastuksessa kansallisella tasolla asti niin Puolassa kuin Saksassakin. Tamman jälkeläiset ovat perineet emältään usein tämän väriä ja jonkin verran luonnetta.
C: Veera ja Sonja P.

Jälkeläiset

s. 03.01.2011 t. Fame's Primrose (i. Apollo VIE)
s. 04.02.2012 t. Fame's Madonna (i. Snusmumriken)
s. 01.03.2012 t.Fame's Cheetah (i. Rebentos Bombadil)
s. 05.07.2012 o. Fame's Tresor (i. Nerian Ty´s Son)
s. 26.08.2012 t. Fame's Danisha (i. Goldamned SLC)
s. 13.01.2013 o. Fame's Taifun (i. Nerian Monsoon)
s. 14.03.2013 t. Fame's Skyfall (i. Painswick Stardust)
s. 17.11.2013 o. Fame's Fangorn (i. Väinölän Almighty)
s. 11.07.2014 t. Fame's Presque Vu (i. Väinölän Thomas)
s. 01.06.2015 t. Fame's Déja Vu (i. Mulberry Luca)
s. . (i. )


Päiväkirja & valmennuksetKouluvalmennus, valmentajana hilma
Tänään pitäisin Dinalle kouluvalmennuksen, jossa keskityttäisiin lähinnä vastalaukkaan, sekä alkuverryttelyissä vähän väistöihin. Olit jo ravailemassa Dinan kanssa maneesilla, kun saavuin paikalle. Katselin hetken tapaanne tehdä yhdessä töitä ja hyvinhän se näytti sujuvan. Tamma kulki rennosti eteen ja oli hyvin kuulolla. ”Aloitetaan sitten sillain, että väistöt käynnissä toiselle pitkälle sivulle ja toisella sivulla sitten temponmuutoksia käynnissä. Väistö sujui hyvin, se oli rentoa ja liike kulki kunnolla ristiin. Temponmuutoksissa sujui ihan hyvin hidastaminen, mutta tammalla oli sen verran virtaa, että se olisi mieluummin ravannut, kuin kävellyt reippaasti. Kun temponmuutoksetkin sujuivat ja väistöjä oli tehty molempiin suuntiin, siirryttiin raviin. Ravissa taivuttelua molempiin suuntiin ja sen jälkeen pidettäisiin pieni lepotauko. Dina taipui hyvin molemmista kyljistään ja sen liikkuminen näytti muutenkin erittäin helpolta. Pienen kävelytauon jälkeen oli vuorossa muutama kierros laukkaa, jonka jälkeen sitten aloitettaisiin vastalaukka harjoitukset. Laukka sujui muuten hyvin, mutta kun alettiin ottaa vastalaukkaa mukaan, tamma yritti koko ajan vaihtaa sitä takaisin myötälaukkaan. Harjoittelun ja monien uusintakertojen jälkeen Dinalle meni kuitenkin perille, että kun jotain pyydetään, se tarkoittaa, että niin tosiaan tehdään. Lopputunnista vastalaukka alkoi näyttää jo siltä, ettei se vain ollut pakollista vääntämistä vaan välillä tuli hyvin rentoja ja sulavia liikkeitä. Tamman kanssa täytyy vain harjoitella ja vaatia siltä, koska se kyllä pystyy ja osaa.

Kouluvalmennus, valmentajana Tytti H.
Tällä kertaa ratsukko koostui jo itselleni tutusta ratsastajasta ja lempeän näköisestä ponitammasta, Dinasta. Dina liikkui hyvin pehmeästi ja rennosti, tuntui luottavan ratsastajaansa täydellä kympillä! Tapasin heti alkuverryttelyssä Dinan kauniin raviliikkeen, se oli mahtavan näköinen ja liikkeessä ei tuntunut olevan jännityksestä tietoakaan. Dina taipui hyvin kaarevilla urilla ja lämmittely ei kestänyt kauaa. Siirryimme takaisin käyntiin ja aloitimme pohkeenväistön uralta kulman jälkeen kohti vastakkaista kulmaa. Aluksi väistön linja piti hakea oikeaksi, jotta tiesi, kuinka jyrkkä väistön pitää olla. Frida osasi arvioida väistön jäykkyyden melko hyvin, ensimmäisellä kerralla väistöstä tuli vähän liian loiva, mutta seuraavalla kerralla tyttö korjasi virheensä jo loistavasti! Ravissa väistö oli helpon ja kevyen näköistä, ponin lavat olivat hyvin auki ja liikettä irtosi entistä enemmän. Vasemmassa suunnassa raviväistöt olivat hieman kankeammat, mutta teimme pari volttia, jossa ylitaivutimme Dinaa, joka auttoi taas pohkeenväistössä. Pohkeenväistö alkoi näyttää jo hyvinkin mallikkaalta - vihdoin molempiin suuntin - joten annoin ratsukon levätä aktiivisen työskentelyn jälkeen hetken, samalla itse selostaen seuraavaa tehtävää. Laukassa tulimme pituushalkaisijaa ja käskin Fridan nostaa laukka itse valitsemassaan kohdassa. Ensin huomasin, että valmistelut ja itse noston paikka olivat jääneet miettimättä, joten nostosta tuli vähän hätäinen. Kun Frida mietti noston paikan, valmisteli puolipidätteellä ja antoi luvan laukata, poni nosti paljon tasapainoisemman laukan pysyen hyvin suoralla uralla. Oikein kivan oloinen poni, joka varmasti menestyy vaativammallakin tasolla liikkeidensä ja luonteensa ansiosta!

Kouluvalmennus, valmentajana kitatin
Dina oli maneesissa jo minun sinne saapuessani. Tamma liikkui käynnissä kauniisti hyvässä muodossa, ja kuten arvasin, myös ravityöskentely oli ratsukolle helppoa ja upean näköistä. Hieman diivaillen Dina ravasi, taipui ja totteli kyseenalaistamatta mitään, mitä ratsastaja siltä pyysi. Alkuverryttelyt sujuivat hyvin, mutta laukan kanssa tamma oli vähän kiireinen. Halusin laukkaa hitaammaksi kahdeksikon avulla. Dina vaihtoi hienosti laukan aina keskellä, eikä taipuminenkaan ollut ongelma. Jokusen kierroksen jälkeen laukka oli myös rentoa ja rauhallista. Hyvä! Alkuverkkojen jälkeen ratsukko teki muutamia hyviä pohkeenväistöjä, sulkutaivutusta ja vastalaukkatehtäviä. Dina oli koko ajan hyvin kuulolla ja teki töitä mielellään. Ratsukon kannattaa etsiä rentoutta eteen-alas tyylisillä tehtävillä, mutta muuten ei menossa ole mitään korjattavaa. Hienoa työtä!

Kouluvalmennus, valmentajana Eve
Alkuun otimme lämmittelyksi kolmikaarista kiemurauraa käynnissä, sekä myöhemmin ravissakin. Dina taipui oikein kivasti, mutta monesti meni vähän mutkalle suoristuksissakin. Siirryitte pohkeenväistön tekoon. Ratsastaisit aluksi "tötsien" välistä mahdollisimman suoraan ja tekisit vastakkaiseen suuntaan voltin, josta pitäisit asetuksen ja tekisit sitten vastakkaiseen suuntaan pohkeenväistöä, kunnes suoristaisit Dinan toisten tötsien kohdalla josta jatkaisit taas uralle. Aloitit käynnissä. Dinan kaula meni aika mutkalle väistäessä, enemmän ulko-ohjaa. Käyntiväistöjen sujuessa hyvin siirryit raviin ja jatkoit samaa tehtävää ravissa. Alkuun Dina väisti vähän turhankin jyrkästi, mutta loppua kohti parani. Jatkoit uraa pitkin, tehden pitkille sivuille nyt avotaivutusta. Se sujui ihan hyvin, joskin välillä tuntui menevän liian jyrkäksi ja avon olevan lähestulkoon pohkeenväistöä. Ravissa avotaivutus valui lähes aina keskemmäs kenttää. Seuraavalla kerralla pidätit vähän enemmän ohjalla, jolloin Dina päättikin siirtyä käyntiin. Siirryit takaisin raviin ja pidätit nyt enemmänkin istunnallasi, et niinkään ohjalla. Nyt tamma pysyi paremmin paikallaan. Hengähditte hetken, jonka jälkeen jatkoitte sulkutaivutuksilla, aluksi käynnissä. Sulutkin näyttivät sujuvan hienosti tällä herralla. Ravissa Dina välillä vain juoksi apujen läpi, pahemmin astumatta ristiin. Ratsastit sitä hieman paremmin kuulolle avuille ja tulit sulkua vielä pariin otteeseen. Loppuun otimme vielä laukkaympyröitä, jolloin Dinalla tuntui olevan melkoinen kiire, mutta sait sen kuitenkin kuulolle ja laukkaamaan sievästi.

Kouluvalmennus, valmentajana Jadis
Dina oli mukavan pirteän ja eteenpäinpyrkivän oloinen heti valmennuksen alusta ja alkuverryttelyt tamman kanssa sujuivatkin hyvin Fridalta itsenäisesti. Päivän aiheena oli treenata laukanvaihtoja, jotka kuuluvat vaativiin kouluohjelmiin. Harjoittelu aloitettiin puomin avulla, jonka päällä laukanvaihto piti tehdä. Itse puomi hoitui Dinalta hyvin ja tamman halusta ponnistaa puomin yli oli vain hyötyä harjoituksessa. Kaikkein tärkeintä Fridalle on muistaa erittäin selkeät ja yksiselitteiset avut, sillä Dina ei selvästikään lähde arvailemaan, mitä siltä vaaditaan. Kun Fridan ajoitus sitten osui nappiin, tajusi Dina jutun juonen ja pian harjoitusta pystyttiin tekemään ilman apupuomia. Hetken lepotauon jälkeen kokeiltiin vielä hieman haastavampaa harjoitusta, jossa laukanvaihto tehdään joka neljännellä askeleella. Dina vaikutti jo vähän väsynyeeltä ja tamman keskittymistä sai välillä palautella tehtävän pariin, mutta kaikenkaikkiaan tamma teki muutaman erittäin hienon vaihdon, kunhan Frida pystyi pitämään istuntansa vakaana ja apunsa selkeinä. Tärkeintä ratsukolle onkin tästä eteenpäin harjoitella toistensa ymmärtämistä, jotta Dina oppii reagoimaan ratsastajaan vielä paremmin ja Frida ohjaamaan Dinaa vielä pienemmillä ja tarkemmilla avuilla.


Kilpailumenestys


Vain sijoitukset. Sijoituksia KRJ yht. 71kpl, voitot boldattu.
24.11.2016 - kutsu - NJ - muut ponit - 6/12, irtoSERT
15.12.2016 - kutsu - VSN - rp tammat - 3/9, RCH
27.11.2010 - kutsu - KRJ - VaB - 1/60
21.11.2010 - kutsu - KRJ - VaB - 8/100
23.11.2010 - kutsu - KRJ - VaB - 6/100
19.11.2010 - kutsu - KRJ - VaB - 2/40
13.01.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 4/30
11.02.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 6/40
13.02.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 6/40
11.02.2010 - kutsu - KRJ - VaB - 5/50
14.02.2010 - kutsu - KRJ - VaB - 6/50
15.02.2010 - kutsu - KRJ - VaB - 6/50
12.02.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 7/50
02.05.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 6/40
04.05.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 2/40
05.05.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 2/40
06.05.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 3/30
10.05.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 4/50
13.05.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 1/50
07.05.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 5/50
15.05.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 2/40
16.05.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 1/50
22.05.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 7/50
29.05.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 7/50
18.05.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 1/30
12.05.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 5/40
23.05.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 6/50
06.05.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 8/100
09.05.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 1/40
15.05.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 4/56
15.05.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 2/63
24.06.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 5/30
04.07.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 2/30
08.07.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 3/30
28.06.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 2/50
28.06.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 5/40
24.07.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 3/50
07.08.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 7/50
11.08.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 5/50
13.08.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 3/50
25.08.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 3/50
18.08.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 4/50
25.09.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 3/50
29.09.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 2/50
14.09.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 1/50
17.09.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 6/50
15.09.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 3/36
16.09.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 3/36
16.10.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 1/50
24.08.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 2/30
25.08.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 1/30
19.11.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 2/50
22.11.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 1/50
22.11.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 5/50
19.11.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 2/60
22.11.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 7/60
14.11.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 2/50
14.11.2011 - kutsu - KRJ - VaB - 6/40
20.12.2011 - kutsu - KRJ CUP - VaB - 19/277
08.02.2012 - kutsu - KRJ - VaB - 3/60
13.02.2012 - kutsu - KRJ - VaB - 6/60
26.01.2012 - kutsu - KRJ CUP - VaB - 3/237
08.02.2012 - kutsu - KRJ - VaB - 7/50
09.02.2012 - kutsu - KRJ - VaB - 6/50
10.02.2012 - kutsu - KRJ - VaB - 2/50
11.2.2012 - kutsu - KRJ - VaB - 10/100
18.02.2012 - kutsu - KRJ - VaB - 5/100
24.2.2012 - kutsu - KRJ - VaB - 4/50
20.07.2012 - kutsu - KRJ CUP - VaB - 19/246
30.04.2015 - kutsu - KRJ CUP - VaB - 22/256
31.07.2015 - kutsu - KRJ CUP - VaB - 6/251
31.08.2016 - kutsu - KRJ CUP - VaB - 13/300
31.07.2017 - kutsu - KRJ CUP - VaB - 10/166

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!